1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Protect
Zgjidhni

Toyota Protect

Asgjë nuk krahasohet me shkëlqimin e veturës së re. Të mbahet shkelqimi kurr nuk ishte lehtë. Deri me tani…

Shkëlqim i veturës “sikur i ri” nuk është cështje dukje. Toyota Protect ju ofron mbrojte e cila ju ndihmon të mbani veturën tuaj në menyrën më të mirë të mundshme gjatë viteve të përdorimit.

 

Toyota ProTect kursen kohën, parat dhe ujin:

  • Larja e veturës është shumë më e lehtë
  • Mjafton larja me shampon i cili nuk përmban dyll
  • Nuk ka nevojë për dyll 5 vite
  • Mban vlerën e veturës suaj
  • Mbrojtje e jashtme  -     175 €
  • Mbrojtje e interierit -      95 €
  • Mbrojtje e alu rroteve - 40 €

Më shumë informata