1. New Cars

Proace Verso

Tiparet që plotësojnë nevojat tuaja

6.2 l/100 km

Kombinuar (l/100km)

163 g/km

CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

4 Opsionale

4 Opsionale

 • 2.0L Diesel 20D3 (180 HP) 8 A/T Diesel

  8 Speed Automatic | 4x2

  Më shumë informata Palosje

  7.4 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  195 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) Diesel

  6 Shpejtësi Manual | 4x2

  Motori efikas 2.0-litërsh turbo diezel më tërheqje të lartë dhe fuqi reaguese është ideal për ngarkesë të shtuar. Ky motor diezel ekologjik është në përputhje me Euro 6 dhe përfshin teknologjinë Stop & Start për emetime më të ulëta të CO2.

  Më shumë informata Palosje

  7 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  183 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 1.5L Diesel 15D- (100 kuaj fuqi) Diesel

  6 Shpejtësi Manual | 4x2

  Motori i diezel 1.5 litërsh D-4D jep një performancë më të madhe, së bashku me emetimet e ulëta të CO2 dhe ekonominë e mirë të karburantit. Në përputhje me Euro 6, gjithashtu përmban teknologjinë Stop & Start që rezulton në një efikasitet edhe më të madh të karburantit dhe redukton emetimet e gazrave të shkarkimit.

  Më shumë informata Palosje

  6.3 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  166 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 1.5L Diesel 15D2 (120 kuaj fuqi) Diesel

  6 Shpejtësi Manual | 4x2

  Motori i diezel 1.5 litërsh D-4D jep një performancë më të madhe, së bashku me emetimet e ulëta të CO2 dhe ekonominë e mirë të karburantit. Në përputhje me Euro 6, gjithashtu përmban teknologjinë Stop & Start që rezulton në një efikasitet edhe më të madh të karburantit dhe redukton emetimet e gazrave të shkarkimit.

  Më shumë informata Palosje

  6.2 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  163 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

18 Opsionale

18 Opsionale

 • Vip

  LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

  • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
  • Dyer elektrike me rrëshqitje
  • Dyert anësore me aktivizim me shkelm
  • Ekrani para
  • Insert i kromuar në dorezat e derës
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

  Më shumë informata Palosje

 • Vip

  LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer

  • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
  • Dyer elektrike me rrëshqitje
  • Dyert anësore me aktivizim me shkelm
  • Ekrani para
  • Insert i kromuar në dorezat e derës
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

  Më shumë informata Palosje

 • Shuttle

  LWB kombi për pasagjerë 4 dyer

  • Klimatik automatik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Shuttle

  LWB+ kombi për pasagjerë 4 dyer

  • Klimatik automatik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Family

  SWB kombi për pasagjerë 5 dyer

  • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
  • Monitor Panoramik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Family

  LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

  • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
  • Monitor Panoramik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Family

  LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer

  • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
  • Monitor Panoramik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Vip

  LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

  • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
  • Dyer elektrike me rrëshqitje
  • Dyert anësore me aktivizim me shkelm
  • Ekrani para
  • Insert i kromuar në dorezat e derës
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

  Më shumë informata Palosje

 • Vip

  LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer

  • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
  • Dyer elektrike me rrëshqitje
  • Dyert anësore me aktivizim me shkelm
  • Ekrani para
  • Insert i kromuar në dorezat e derës
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

  Më shumë informata Palosje

 • Combi

  SWB kombi për pasagjerë 4 dyer

  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Combi

  SWB kombi për pasagjerë 4 dyer

  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Combi

  LWB kombi për pasagjerë 4 dyer

  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Combi

  LWB+ kombi për pasagjerë 4 dyer

  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Shuttle

  SWB kombi për pasagjerë 4 dyer

  • Klimatik automatik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Shuttle

  LWB kombi për pasagjerë 4 dyer

  • Klimatik automatik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Shuttle

  LWB+ kombi për pasagjerë 4 dyer

  • Klimatik automatik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Family

  SWB kombi për pasagjerë 5 dyer

  • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
  • Monitor Panoramik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Family

  LWB kombi për pasagjerë 5 dyer

  • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
  • Monitor Panoramik
  • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
  • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

Thoughtful features and innovative technology

The Proace Verso gives you the choice to fit your needs best. It is guaranteed to impress with a suite of advanced features. Xenon headlights, advanced Head Up Display and rear-view camera display, plus a host of safety features, let you enjoy more relaxing and safer journeys.

Cakto një vozitje provuese

Innovative space that adapts to you

Life’s made easy in Proace Verso. Foldable seats and rail seats offer you the flexibility you need, while fold-up tables, an opening tailgate rear window and kick-activated side doors opening provides convenience you'll not want to live without.

VËSHTRIM NGA AFËR