1. New Cars

Proace

Tipare që plotësojnë nevojat tuaja.

6.3 l/100 km

Kombinuar (l/100km)

164 g/km

CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

5 Opsionale

5 Opsionale

 • 1.5L Diesel 15D- (102 HP) Diesel

  6 Shpejtësi Manual | 4x2

  Më shumë informata Palosje

  6.7 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  175 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 1.5L Diesel 15D2 (120 HP) Diesel

  6 Shpejtësi Manual | 4x2

  Më shumë informata Palosje

  6.3 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  164 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 2.0L Diesel 20D- (120 HP) Stop & Start Diesel

  6 Shpejtësi Manual | 4x2

  Më shumë informata Palosje

  7.2 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  189 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 2.0L Diesel 20D- (120 kuaj fuqi) Diesel

  6 Shpejtësi Manual | 4x2

  Motori efikas 2.0-litërsh turbo diezel më tërheqje të lartë dhe fuqi reaguese është ideal për ngarkesë të shtuar. Ky motor diezel ekologjik është në përputhje me Euro 6 dhe përfshin teknologjinë Stop & Start për emetime më të ulëta të CO2.

  Më shumë informata Palosje

  7.2 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  189 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) Diesel

  6 Shpejtësi Manual | 4x2

  Motori efikas 2.0-litërsh turbo diezel më tërheqje të lartë dhe fuqi reaguese është ideal për ngarkesë të shtuar. Ky motor diezel ekologjik është në përputhje me Euro 6 dhe përfshin teknologjinë Stop & Start për emetime më të ulëta të CO2.

  Më shumë informata Palosje

  7.2 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  189 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

24 Opsionale

24 Opsionale

 • Bazë

  SWB Panel Van 4 Dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  SWB Panel Van 4 Dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  SWB Panel Van 4 Dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB Panel Van 4 Dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB Crew Cab 4 dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  SWB Panel Van 4 Dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB Panel Van 4 Dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB Crew Cab 4 dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB Panel Van 4 Dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB Panel Van 4 Dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB+ Panel Van 4 dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB Crew Cab 4 dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB+ Crew Cab 4 dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB+ Panel Van 4 dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB Crew Cab 4 dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB+ Crew Cab 4 dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB Panel Van 4 Dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB+ Panel Van 4 dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB Crew Cab 4 dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Bazë

  LWB+ Crew Cab 4 dyer

  • Sistem Stop & Start
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB Panel Van 4 Dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB+ Panel Van 4 dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB Crew Cab 4 dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

 • Komfort

  LWB+ Crew Cab 4 dyer

  • Kargo e mençur
  • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
  • Sistem Stop & Start

  Më shumë informata Palosje

Whatever your job, Proace is every van you need.

The Proace is designed to be every van you'll need. Available in three lengths – Compact, Medium and Long – five body styles and featuring impressive capacity and practical access, the Proace has the solution for every job.

Cakto një vozitje provuese

Toyota at your service

Toyota Service provides Proace business users with the quality and expertise they expect. Our technicians are trained to the highest standards and provide a level of service that doesn’t come at a price. We offer unbeatable value for money and convenience for all servicing needs.

A partner for every job.

From small start-up to going enterprise, whatever the size of your business, you'll find the Proace is designed to be every van you need.

VËSHTRIM NGA AFËR