1. New Cars
Zgjidhni

Zgjedheni variantin

6 Opsionale

 • Yaris Cross - Luna - B-SUV

  Yaris Cross Luna

  B-SUV

  Zgjedhni motorin tuaj


  6 Speed Manual | 4X2
 • Yaris Cross - Sol - B-SUV

  Yaris Cross Sol

  Hybrid
  B-SUV

  Zgjedhni motorin tuaj


  6 Speed Manual | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • Yaris Cross - Sport - B-SUV

  Yaris Cross Sport

  Hybrid
  B-SUV

  Zgjedhni motorin tuaj


  6 Speed Manual | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • Yaris Cross - Elegant - B-SUV

  Yaris Cross Elegant

  Hybrid
  B-SUV

  Zgjedhni motorin tuaj


  6 Speed Manual | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • Yaris Cross - Adventure - B-SUV

  Yaris Cross Adventure

  Hybrid
  B-SUV

  Zgjedhni motorin tuaj


  Continuously Variable Transmission | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • Yaris Cross - Premiere - B-SUV

  Yaris Cross Premiere

  Hybrid
  B-SUV

  Zgjedhni motorin tuaj


  Continuously Variable Transmission | 4X2
  Continuously Variable Transmission | 4X4

Përshëndetje për Lumturinë Hybrid 

Me kombinimin e një dizajni të mprehtë, e vështrimit komandues mbi rrugë, Yaris Cross ofron një pamje të vërtetë fuoristrade (SUV) por në nivel kompakt. Me Hibridin me katër rrota tërheqëse (AWD), pavarësisht çfarë dite të vjen, gjithmonë do ta keni vetëbesimin për të shtyrë përpara.

Pikat kryesore të Toyota Yaris Cross

Gjithmonë në lëvizje

Me lartësinë e tij nga toka, si dhe një pozite më të lartë të vozitjes, Yaris Cross kompakt ju jep vetëbesimin për t’u ballafaquar me qytetin me rregullat e juaja. Me tërheqje inteligjente në të gjitha rrotat poshtë jush, e brendësi që është e gjerë dhe shumë fleksibile, që shkëlqen në kuptimin e kërkesave të përditshme, vetura ju mban gjithmonë në lëvizje.

Figurë e pamposhtur në çdo situatë

Me kombinimin unik të Hibridit dhe tërheqjes inteligjente me të gjitha rrotat, do të ndiheni të pandalshëm me Yaris Cross. Sistemi i tij hibrid vetë-mbushës ofron performancë dhe efikasitet të pamposhtur në klasën e tij, ndërsa sistemi AWD-i ofron kontroll sigurues në vozitjet e përditshme, por edhe sipërfaqe të rrëshqitshme.

Gjithmonë i lidhur, asnjëherë i shpërqendruar

Me Toyota Smart Connect, stresi largohet nga secili udhëtim. Një ekran i ri me prekje 9" HD ofron qasje në navigim të lidhur me “cloud” me gjërat që ndodhin në rrugë, por edhe me integrimin e telefonave të mençur pa kabllo, duke përfshirë Apple CarPlay™ dhe Android Auto™. Tek Yaris Cross, komoditetin e kontrollin e keni në majë të gishtave.

Galeria Yaris Cross

Që nga dizajni i sofistikuar tek brendia e gjerë, eksploroni mënyrat se si Yaris Cross ju mundëson të jetoni në dinamikën që ju zgjedhni.

Toyota Relax - Ndjenjë e rehatisë së plotë që zgjat deri në 10 vjet

Në mënyrë që t'ju sigurojmë rehati të plotë, cilësi, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të automjeteve tona, ne ju ofrojmë një mundësi unike të garancisë së zgjatur për një periudhë prej një intervali të servisimit, deri në një maksimum prej 10 vjetësh ose 185,000 km, me kusht që të servisoni automjetin tek ne.
Më shumë