1. New Cars
  2. Toyota C-HR
  3. Specifications
34 400 €

Gjithçka në detaje

Hapësira dhe Dhoma

High-quality fabrics and soft ornamentation add pleasingly human touches to your interior, transforming the open cabin into an inviting space where everyone feels comfortable.

Hapësira dhe Dhoma

Dimensionet e jashtme

Gjatësia e boshtit (mm)

2640

Gjatësia (mm)

4362

Gjerësia (mm)

1832

Lartësia (mm)

1564

Dimensionet e brendshme

Numri i ulëseve

5

Motorri

Drive with pure emotion, powered by a high-performance engine that helps you take on any journey with confidence.

Motorri

Performanca mjedisore

Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)

43

Klasa Euro

EURO 6 EA

Performanca

Shpejtësia maksimale (km/orë)

170

Siguria

Find peace of mind as you drive with Toyota T-Mate. Whether you’re reversing into a parking space or approaching a busy junction, T-Mate makes sure you're always in safe hands wherever you go.

Siguria
Imobilizuesi
Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
Sinjali i frenave emergjente (EBS)
Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
Dritat e pasme LED të frenave
Monitoruesi i Këndit të Vdekur (BSM)
Sistemi i thirrjes emergjente eCall
Drita të gjata automatike
Drita pozicioni të ditës (LED)
Asistimi i Korsisë
Kamera e pamjes së pasme
Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
Ndihma për shenja rrugore
Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
Kujtesa në kufizuesin e shpejtësisë
Intelligent Adaptive Cruise Control (iACC)
Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
Mbështetëse e kokës prapa (3)
Rregullimi i ulëseve ISOFIX
Para-tensionues dhe limitues force
Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit përpara me Zbutje të Lëndimit nga Vala Goditëse (WIL)
Jastëkë koke të rregullueshëm prapa

Stilimi

Make a statement with elegant design elements and eye-catching details to make your vehicle stand out from the crowd.

Stilimi
Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
Kulm me ngjyrë trupi
Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
Formësim i harqeve në timon, me të zezë
Spoiler i pasmë me ngjyrë shasie
Frena elektronike të parkimit
Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të qendrës
Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit anësorë
Mbështjellje me pëlhurë e derës së përparme

Rrotat

Choose from Toyota's selection of premium wheels to suit your driving style.

Rrotat
Kit i riparimit të gomave

Rehati

Sit back and relax in a car so comfortable that it feels like home – from ample space to stretch your legs to heating that keeps you warm when it's cold outside.

Rehati
Pasqyra dere me ngrohje
Sensori i muzgut
Dritat më ndiq në shtëpi
Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
Tavani standard
Kyç elektrik në largësi i derës
Derë bagazhi që mbyllet
Priza e përparmë 12V
Filtri i ajrit të pastër
Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
ekran 7" ekran për shfaqjen e informacionit
Matës shpejtësie analog
Llamba e bagazhit
Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
Ulëse të pasme me palosje të ndara 60:40
Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
Butona Audio në timon
Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
Dritaret e përparme elektrike
Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
Retrovizore manuale e ditës/natës
Filtri poleni i ajrit
Kyç elektrik i derës
Ndezje me buton
Timon teleskopik manual
Timon me orientim manual
Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
Çelës i telefonit në timon
Çelës i njohjes zanore në timon
Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
Dritaret e pasme elektrike
Çmjegulluesi i dritares së pasme
Filtër UV në dritaret e pasme
Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
Rrethojë argjendi e tahometrit analog
Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
Treguesi i Sistemit Hibrid
Ulëse sportive të përparme
llamba personale të pasagjerëve të radhës së dytë (me LED)
Butona multimedia në timon
Ulësja e vozitësit me lartësi manualisht të rregullueshme
Llamba e pjesës së përparme (poç)
Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
Kondicioner ajri automatik
Kapëse ndihmëse të shtyllës së qendrës
Dorezë ndihmëse e përparme mbi shtyllë
Remote air conditioning system

Multimedia

Experience an intuitive multimedia system that seamlessly delivers real-time information, making it easier than ever for you to focus on the road ahead.

Multimedia
Lidhës Aux-in
Sistemi Bluetooth® pa duar
Shërbimet të Lidhura MyT
6 altoparlantë
ekran 8" multimedia
Transmetimi Audio Digjital (DAB)
Cloud Navigation
34 400 €

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/xk/sq?path=specs/6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota-kosovo.com/new-cars/new-toyota-c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota-kosovo.com/new-cars/new-toyota-c-hr/build","specs":"https://www.toyota-kosovo.com/new-cars/new-toyota-c-hr/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota-kosovo.com/new-cars/new-toyota-c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota-kosovo.com/new-cars/new-toyota-c-hr/build","specs":"https://www.toyota-kosovo.com/new-cars/new-toyota-c-hr/specifications"}}}}