1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Komfort
Çmimet dhe kostoja

LWB Crew Cab 4 dyer

Proace - Komfort - LWB Crew Cab 4 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace - Komfort - LWB Crew Cab 4 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Insurance