Toyota stickerfix™

Rregulloje vetë

Kur një gërvishtje e vogël në ngjyrë prek shtresën përfundimtare lustruese të veturës suaj Toyota, tani ka një mënyrë të thjeshtë për ta rregulluar atë vetë me Toyota stickerfix™ të ri.

Toyota stickerfix™ është një set i arnave të paraprera ngjitëse të cilat thjesht mund të vendosen mbi gërvishtje dhe çjerrjet për një riparim të lëmuar, të qëndrueshëm, pothuajse të padukshëm. Toyota stickerfix™ fletët, të cilat mund të blihen nga qendra juaj lokale Toyota, janë në dispozicion në çdo ngjyrë të veturave Toyota. Dhe me 33 arna të ndryshme në çdo paketë, ju me lehtësi do të gjeni madhësinë e duhur.

/

Lexoni më shumë

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.