1. My Toyota article
Zgjidhni

MY TOYOTA

Çdo gjë që ju duhet e gjeni në maje të gishtave


Mund të jetë sfidë të gjesh kohë për gjithçka në jetën moderne dhe gjërat e vogla gjithnjë e më shumë duket se po bëjnë dallimin. Për këtë arsyeje me kënaqësi po e prezantojmë My Toyota, një mënyrë të re për ta menaxhuar jetën me My Toyota.

Pavarësisht se jeni pronar afatgjatë ose rishtazi keni blerë Toyota, My Toyota ju jep rehatinë e gjithçkaje që ju nevojitet në dispozicion të lehtë.

Me udhëzime që ndiqen lehtë dhe me veçori të cilat ia kursejnë kohën pronarit të cilat janë në dispozicion kudo që jeni, do të fitoni shumë nga Toyota juaj duke kursyer kohën e çmuar, ndërsa ju jeni brenda saj.

Ja disa nga veçori të rëndësishme në të cilat do të keni qasje nëse na bashkoheni:

 • Vetura ime

  Caktoni përkujtuesit e gjithë-rëndësishme për automjetin (duke përfshirë servisin dhe sigurimin), qasuni shënimeve të historikut të serviseve, bleni aplikacione multimediale (përfshirë parkingun, motin dhe Twitter) dhe eksploroni doracakun e pronarit online.

 • Planifikuesi i udhëtimit

  Vendoseni në hartë udhëtimin tuaj të ardhshëm, ruani një rrugë të preferuar ose shtoni një vend me interes, pastaj dërgoni atë direkt në sistemin e navigacionit të veturës tuaj Toyota nga kudo që të jeni.

 • e-Store

  Menaxhoni sistemit multimedial të veturës suaj Toyota me opsion për të zbuluar aplikacione të reja ngazëllyese, ripërtërini hartat e navigacionit dhe shkarkoni përditësimet më të fundit të software.

 • Manuali i pronarit

  Gjeji përgjigjet që po i kërkon duke shfletuar menjëherë ose shkarkoni e-manualin për Toyota.

Kurrë nuk ka qenë më lehtë për të filluar. Vizitoni my.toyota.eu për ta krijuar llogarinë tuaj, pastaj ndiqni disa hapa të thjeshtë për të siguruar se të dhënat tuaja janë të përditësuara, nga adresa juaj e gjer tek përfaqësia më afërt e shitjes, për ta nxjerrë maksimumin e My Toyota.

Nëse udhëtoni gjatë për çdo ditë të ditës, doni të kaloni fundjavë rekreative duke eksploruar, apo diçka tjetër, My Toyota është projektuar që t’ju lehtësojë jetën.

Bashku me My Toyota sot.

*Vetëm në dispozicion në Toyota Touch dhe Touch 2 me sistemet multimediale GO. Kërkon telefon celular kompatibil me plan interneti dhe tethering të aktivizuar.