Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Corolla E Re

Nje model plotesisht i ri, me nje cmim te vecante

Shkoni në epokën e re me markën e re Corolla Sedan, me një motor 1.6 benzinë prej 132 hp, i cili në paketën bazë të pajisjeve, për 18.700 Euro, ofron ndër të tjera:
Toyota Safety Sense®është një paketë e avancuar e sigurisë aktive:
• Sistemi i frenimit automatik në rast të një rreziku të përplasjes me identifikim te këmbësorëve dhe çiklistëve
• Tempomat me rregullim të shpejtësisë me ane te radarit
• Sistemi i paralajmërimit ne raste te largimit nga korsia me rrotullim aktiv të drejtimit
• Sistemi automatik i kalimit dritave te gjata ne të shkurtura
• Sistem i identifikimit te shenjave te komunikacionit

- LED drita ditore para dhe prapa
- Pasqyrat e jashtme elektrike te rregullueshme/nxemse dhe me ngjyre te vetures
- Xhami i pasem me nxemse
- Sistemi Bluetooth per biseda telefonike dhe transferim te muzikes
- Kontrolli ne Timon i sistemit audio, telefonit dhe kompjuterit onboard
corolla-sd
Dhe për vetëm 990 Euro shtesë, me një çmim të veçantë prej 21,240 Euro, ofrohet 1.6 Luna Valvematic, e cila përveç pajisjeve bazë përfshin:

- 16’’ Rrota alumini
- Kamera per parking
- Toyota Touch 2 ekrani me prekje me ngjyre per multimedia
- Klimatizimi automatik dyzonal
- Senzori per shi
- Pasqyre e brendshme elektromatike
- LED dritat e mjegulles
- Sistem I detektimit dhe precjelljes se korsise ( vetem ne kombinim me nderrues automatik)
- Timoni dhe doreza e nderruesit e mbeshtjellura me lekure
Testoni pa pagese Toyota Corolla Sedan
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.