Toyota Hibrid

Ka një Hybrid për të çdokënd

Që kur Prius Hybrid i parë doli në rrugë gati 20 vjet më parë, Toyota me krenari quhet prijëse për vetura hibride.

19 vjet si prijës për vetura hibride

Qysh kur Prius Hybrid i parë doli në rrugë gati 20 vjet më parë, Toyota me krenari mban emrin e prijësit për vetura hibride. Sot, me shtatë modele inovative hibride nga të cilat mund të zgjedhet- dhe shumë më tepër planifikuara - ekziston çdo arsye për ju për t'u bashkuar me më shumë se tetë milionë njerëz në zgjedhjen e një mënyre më të mirë për ngasje.

Testimi falas i Toyota hibrid

Të vërteta të thjeshta rreth veturave hibride

Qoftë për të kuptuar nëse duhen karikuar, apo për të besuar se nuk ka ndonjë model për ju, veturat hibride shpesh mund të keqkuptohen. Vëni mënjanë konfuzionin dhe zbuloni tetë të vërteta të thjeshta prapa veturave hibride.

Zbuloni më shumë rreth veturave hibride

Toyota Prius e re Toyota Prius e re Ashtu si Prius origjinal rishkroi librin e rregullave në vitin 1997, modeli krejtësisht i ri lartëson veturën hibride pioniere aty ku i takon: në ballë të dizajnit, efiçencës dhe inovacionit avangard. Rav4 Hybrid i ri Rav4 Hybrid i ri Për më shumë se 20 vjet RAV4 — SUV kompakt origjinal — e ka mishëruar shpirtin aventuresk për të shkuar kudo që të duash. Dhe tani, RAV4 i hijshëm i ri përmban teknologji hibride dhe një mori risish të rëndësishme. Programi i servisit për vetura hibride Programi i servisit për vetura hibride Zbuloni brezin e dobive që ju merrni nga programi ynë i servisit për vetura hibride, duke përfshirë kontrollin e shëndetit hibrid dhe kujdesin e zgjeruar për bateri hibride. Toyota Off Road Toyota Off Road Më 11 tetor, Autotrade ka organizuar një trajnim të sigurisë jashtë rrugës pranë liqenit Badovc, që ndodhet pak kilometra nga qyteti i Prishtinës.