Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Zgjedhje eko-miqësore

Toyota

Ashtu është. Veturat tona hibride gjithmonë kanë paraqitur zgjedhje eko-miqësore.

34 milionë tonë kursime në CO2

34 milionë tonë dioksid karboni është kursyer nga automjetet hibride Toyota dhe derisa vetura Prius t’i bëjë 93,000 milje ajo do të ketë emetuar 37% më pak CO2 se veturat e krahasueshme me naftë. Cilësia e ajrit është gjithashtu shumë më e mirë.

/
Zgjedhja eko-miqësore, vetëm disa nga arsyet se pse duhet ta merrni në konsideratë një veturë hibride
1.2 miliard litra karburant të kursyera

1.2 miliard litra janë ruajtur në krahasim me veturat e benzinës të së njëjtës madhësi.

Përpara të tjerëve në lojë

Toyota ka qenë gjithmonë përpara të tjerëve në lojë. Në fakt, veturat tona më të fundit hibride kanë tejkaluar për nga performanca kriteret e BE për emisione nga viti 2014, madje para se këto të bëheshin të ditura.

Ay Carumba!

Gazrat serë të cilat janë kursyer me anë të veturave hibride, nga aspekti mjedisor janë të barabarta me mbjelljen e 110,000km2 me drurë. Kjo sipërfaqe është më e madhe se Cuba - Ay Carumba

E vogël, me stil, urbane apo aventureske? Provoni një nga gjashtë veturat tona hibride sot

Pročitajte više o Toyoti

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje. Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ka prodhuar modelin e 3-miliontë Yaris Hilux në shtëti apo rruga në jug Hilux në shtëti apo rruga në jug Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë. Prius Plug-in i ri hibrid Prius Plug-in i ri hibrid Brezi i dytë i teknologjisë revolucionare PHEV të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork Toyota Land Cruiser Toyota Land Cruiser Rruga në tokën e gejzereve, vullkaneve, vikingëve dhe kukudhëve Pyetjet më të shpeshta Pyetjet më të shpeshta Këtu ju mund të gjeni disa pyetje më të shpeshta dhe përgjigjet përkatëse për t'ju ndihmuar me vendimin tuaj për të kaluar në veturë hibride.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.