Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Prezantimi i veturës hibride

Toyota

Teknologji hibride që nga viti 1969: Qysh në vitin 1969, Toyota filloi me zhvillimin e teknologjisë hibride.
Ne hymë në prodhim në vitin 1997 dhe kemi qenë në ballë të këtyre zhvillimeve që atëherë.

Piketat kryesore që duhen theksuar

Historia jonë e veturave hibride përfshin lansimin e Toyota century në vitin 1975, një prej hibrideve të para me turbinë me gaz, dhe kohët e fundit me Auris Touring Sports në vitin 2013, vetura e parë hibride compact estate.

6 milionë Toyota hibride janë në rrugë

Këtë vit, në rrugë gjenden 6 milionë vetura hibride tonat - që është 80% e të gjitha hibrideve të shitura në të gjithë botën. Dhe si prodhuesi më i madh i kësaj teknologjie inovative, ne nuk e kemi ndërmend të ndalemi me kaq. Deri në vitin 2020, 50% e të gjitha Toyota veturave do të jenë hibride.

/
Këtu dhe tani... 1975: Toyota Century, hibridi i parë me turbinë me benzinë 2013: Auris Touring Sports, Hibridi i parë compact estate

Lexoni më shumë për Toyota-n

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.