Të vërteta të thjeshta rreth veturave hibride

Toyota Hibrid

Na besoni, nuk ka asgjë të vështirë rreth posedimit të një veture hibride. Në fakt, ne jemi të sigurt se këto tetë të vërteta të thjeshta rreth veturave hibride do të trajtojnë të gjitha shqetësimet tuaja, një herë dhe e përgjithmonë.

Eksperimenti Toyota Hybrid

Duke ngasur një veture johibride dhe pastaj Toyota Hybrid, kemi vrojtuar ndryshimet në emocionet e 30 ngasësve, gjatë periudhës prej 120 orëve gjersa ata po ballafaqoheshin me komunikacionin e ngarkuar nëpër rrugët e Romës - kushte ngasjeje të cilat do t’ia vlonin gjakun edhe ngasësit më gjakftohtë. Shihni ndryshimet e jashtëzakonshme që ngasja e veturës hibride shkakton në disponimin e tyre.

Shpjegimi i disa të vërtetave të thjeshta që qëndrojnë prapa veturave hibride

Nuk është gjithmonë e lehtë për të dalluar nëse gjërat që ju dëgjoni në lidhje me drejtimin e një veture hibride janë fakt apo trillim. Prandaj ne këtu do të qartësojmë disa nga keqkuptimet e zakonshme dhe do t’i qëndrojmë besnik të vërtetës prapa veturave hibride.

Zbuloni më shumë rreth veturave hibride

Toyota Prius e re Toyota Prius e re Ashtu si Prius origjinal rishkroi librin e rregullave në vitin 1997, modeli krejtësisht i ri lartëson veturën hibride pioniere aty ku i takon: në ballë të dizajnit, efiçencës dhe inovacionit avangard. Rav4 Hybrid i ri Rav4 Hybrid i ri Për më shumë se 20 vjet RAV4 — SUV kompakt origjinal — e ka mishëruar shpirtin aventuresk për të shkuar kudo që të duash. Dhe tani, RAV4 i hijshëm i ri përmban teknologji hibride dhe një mori risish të rëndësishme. Programi i servisit për vetura hibride Programi i servisit për vetura hibride Zbuloni brezin e dobive që ju merrni nga programi ynë i servisit për vetura hibride, duke përfshirë kontrollin e shëndetit hibrid dhe kujdesin e zgjeruar për bateri hibride. Toyota Off Road Toyota Off Road Më 11 tetor, Autotrade ka organizuar një trajnim të sigurisë jashtë rrugës pranë liqenit Badovc, që ndodhet pak kilometra nga qyteti i Prishtinës.
Kthimi në shtëpinë e veturës hibride