Çka është një hibrid?

Toyota hibrid

Ka ardhur koha ta leni prapa vetes mënyrën e vjetër të ngasjes. Toyota hibridet kursejnë karburant, zvogëlojnë emisionet dhe madje karikojnë bateritë e tyre pa u kyçur në prizë. Ju mund të mendoni se ato janë të komplikuara për posedim, por e kundërta është e vërtetë - ato janë të dizajnuara për të bërë jetën tuaj më të lehtë.

Teknologjia Hybrid Synergy Drive

Nuk ka asgjë të komplikuar rreth ngasjes së një veture hibride. Shihni se si Toyota i ka dizajnuar ato në mënyrë që jeta me to të jetë po aq e lehtë sa ajo me vetura konvencionale.

fuqi e dyfishtë, përgjigje e dyfishtë

Hibride tona përbëhen nga dy motorë: një me benzinë, një elektrik. Ata punojnë së bashku për të dhënë fuqi të patrazuar dhe moment force të përgjegjshëm, si dhe kur të keni nevojë për të. Nëse keni nevojë për performancë shtesë - për shembull, kur ju jeni në tejkalim - thjesht shtypni butonin Power dhe gëzoni përgjigje të menjëhershme.

fuqia e dyfishtë
Fuqi inteligjente, pa marrë parasysh rrugëtimin

Uphill: Të dy motorët i japin fuqi automjetit për performancë maksimale
Ngadalësimi dhe frenimi: Sistemi riciklon energjinë kinetike për të karikuar baterinë
Tejkalimi: Të dy motorët i japin fuqi automjetit për performancë maksimale. 
Qëndrimi në vend: Të dy motorët shkyçen automatikisht kështu që nuk ka humbje të energjisë gjatë punës në prehje.

fuqi-inteligjente

Një kthim i dukshëm në të vërtetë dhe një që mund të reduktohet më tej, gjatë ngasjes në Eco Mode. Sigurisht, në qoftë se ju doni të eliminoni plotësisht këtë shifër, thjesht zgjedhni electric EV-mode, mos e shtypni fort pedalen dhe ju nuk do të shpenzoni asnjë pikë të vetme, kur të përshpejtoni deri në 50 km/h.

Ekonomi karburanti që nuk e çon kot asnjë pikë

Nuk është sekret se, në shumicën e veturave, ngasja në qytet rrit shpenzimet e karburantit. Hibridet nuk sillen si shumica e veturave. Sa për fillim, ato riciklojnë energjinë dhe kanë dy motorë që punojnë në harmoni për të dhënë shifra të ulëta mbresëlënëse si 3 litra benzinë të konsumuara për 100 km.

Një kthim i dukshëm në të vërtetë dhe një që mund të reduktohet më tej, gjatë ngasjes në Eco Mode. Sigurisht, në qoftë se ju doni të eliminoni plotësisht këtë shifër, thjesht zgjedhni electric EV-mode, mos e shtypni fort pedalen dhe ju nuk do të shpenzoni asnjë pikë të vetme, kur të përshpejtoni deri në 50 km/h.

ekonomia e karburantit
Një ndjenjë pazhurmë e qetësisë

Kur ju përzgjidhni electric EV-mode të hibrideve tona ju do të vëreni diçka krejt të veçantë - asgjë fare! Pazëshmëria dhe qetësia e vërejtshme e motorit është diçka që duhet ta përjetoni në mënyrë që ta besoni. Electric EV-mode gjithashtu prodhon zero emisione dhe ofron një udhëtim ultra-të patrazuar. Në fakt, kjo ofron një hapësirë shumë të qetë.

pazhurmë-qetë
Emisione të ulëta që nuk mund t’i shpërfillni

Partneriteti i përsosur i një motori elektrik dhe një motori benzine nënkupton që emisionet tona nga vetura jonë hibride fillojnë në shkallë të ulët si 70g për km, që është një statistikë mahnitëse e ulët për një veturë familjare. Në fakt, gjatë ngasjes në electric EV-mode, ata mund të përzënë deri në 50 km/h pa prodhuar asnjë emison fare - ju do të gjeni më shumë CO2 në një tullumbace të përdorur.

emisionet e reduktuara
Çka është një plug-in Hybrid?

Mendoni për një plug-in Hybrid si një veturë elektrike dhe një hibride të përfshira në një të veturë të vetme. Me të gjitha të mirat e modeleve tona hibride, por me brez të zgjeruar ngasjeje elektrike për edhe më shumë udhëtime me zero-emisione, Plug-in Hybrid është edhe më i miqësor ndaj portofolit tuaj dhe mjedisit. Zbuloni Prius Plug-in këtu.

nevoja për kyçje në prizë

Zbuloni më shumë rreth veturave hibride

Toyota Prius e re Toyota Prius e re Ashtu si Prius origjinal rishkroi librin e rregullave në vitin 1997, modeli krejtësisht i ri lartëson veturën hibride pioniere aty ku i takon: në ballë të dizajnit, efiçencës dhe inovacionit avangard. Rav4 Hybrid i ri Rav4 Hybrid i ri Për më shumë se 20 vjet RAV4 — SUV kompakt origjinal — e ka mishëruar shpirtin aventuresk për të shkuar kudo që të duash. Dhe tani, RAV4 i hijshëm i ri përmban teknologji hibride dhe një mori risish të rëndësishme. Programi i servisit për vetura hibride Programi i servisit për vetura hibride Zbuloni brezin e dobive që ju merrni nga programi ynë i servisit për vetura hibride, duke përfshirë kontrollin e shëndetit hibrid dhe kujdesin e zgjeruar për bateri hibride. Toyota Off Road Toyota Off Road Më 11 tetor, Autotrade ka organizuar një trajnim të sigurisë jashtë rrugës pranë liqenit Badovc, që ndodhet pak kilometra nga qyteti i Prishtinës. Toyota në panairin e automjeteve në Gjenevë të vitit 2017 Toyota në panairin e automjeteve në Gjenevë të vitit 2017 Prezentimin e Yaris-it të ri 2017 dhe të Yaris-it GRMN, risitë e vërteta të Toyota-së. Toyota C-HR Duke lundruar gjatë natës Toyota C-HR Duke lundruar gjatë natës Për nder të fillimit të ri të Toyota C-HR, Milla Jovovich dhe shoqëria "figura të njohura" e njohur në gjithë Evropën, "janë vozitur" përmes performancës së paharrueshme dhe mbresëlënëse teatrale, e para e këtij lloji! Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje. Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ka prodhuar modelin e 3-miliontë Yaris Hilux në shtëti apo rruga në jug Hilux në shtëti apo rruga në jug Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë. Prius Plug-in i ri hibrid Prius Plug-in i ri hibrid Brezi i dytë i teknologjisë revolucionare PHEV të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork Toyota Land Cruiser Toyota Land Cruiser Rruga në tokën e gejzereve, vullkaneve, vikingëve dhe kukudhëve Pyetjet më të shpeshta Pyetjet më të shpeshta Këtu ju mund të gjeni disa pyetje më të shpeshta dhe përgjigjet përkatëse për t'ju ndihmuar me vendimin tuaj për të kaluar në veturë hibride.
Kthimi në shtëpinë e veturës hibride
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.