1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Aygo X X-PLAY
Veçoritë dhe specifikimet

Hatchback 5 Doors

Toyota Aygo
Pure White (040)

Motor

1.0L 10P-

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Toyota Aygo

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2430 mm
 • Gjatësia (mm)
  3700 mm
 • Gjerësia (mm)
  1740 mm
 • Lartësia (mm)
  1525 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1520 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  4.9 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  112 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  35 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  151 km/h
 • Numri i ulëseve
  4 ulëseve

Pamja e jashtme
 • LED front light guide
 • Body-coloured front bumper
 • Body-coloured door handles
 • Black wheel arch moulding
 • Short antenna
Pamja e jashtme
 • Tyre repair kit
Pamja e jashtme
 • Follow-me-home headlights
 • Dusk sensor
 • Automatic headlight cut-off
 • Headlight cut-off reminder
 • Heated door mirrors

AX - X-PLAY - Hatchback 5 Doors
 • 2430
 • 3700
 • 1540
 • 1740
 • 1520
 • 1740
 • 1525

 • AX - X-PLAY - Hatchback 5 Doors
 • AX - X-PLAY - Hatchback 5 Doors
 • AX - X-PLAY - Hatchback 5 Doors

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

slide 0Tyre repair kit 0
Tyre repair kit

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=37d0214b-a347-4e4c-864f-d14df8086d90&carId=5173a8c8-fd29-4ae0-8053-e3b874085c05&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

slide 0ALLOYS TOUCH 0
slide 2ALLOYS TOUCH 2
slide 3ALLOYS TOUCH 3
ALLOYS TOUCH
690 €

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=37d0214b-a347-4e4c-864f-d14df8086d90&carId=5173a8c8-fd29-4ae0-8053-e3b874085c05&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

Confidence at every turn

Stay focused and safe throughout the city. Aygo X is equipped with a wealth of enhanced safety features to ensure you’re always confi dent on the roads. T-Mate combines Toyota Safety Sense* with other active driving and parking-assistance technologies to keep you constantly in check. Whether on the motorway, in the city or parking – you’re always in safe hands with Aygo X.

* Standard on all grades.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

In sync with you and your city

Toyota Smart Connect seamlessly keeps your phone and car in sync, with wireless charging for constant on-the-go power. Use the MyT app to remotely operate the cabin, scheduling cooling and managing door control with a touch. Aygo X is like your smartphone on wheels.

Shoqeroni udhetimin tuaj

Shoqeroni cdo udhetim me kater JBL artoparlante, me nje zmadhues 300W saktesisht te akorduar ne brendesi te Aygo X. Ngrini çdo vozitje me qartësi dhe thellësi të mahnitshme tingulli.

Parkim i thjeshtesuar ne qytet

Me besim parkohuni kudo ne qytet duke falenderuar kameren e pasme dhe senzoret e parkingut.