1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Aygo X X-PLAY

Hatchback 5 Doors

Aygo X - X-PLAY - Hatchback 5 Doors
1.0 VVT-i
STANDARDE 10 VJEQARE
Aygo X - X-PLAY - Hatchback 5 Doors
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq