Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Aygo X-STYLE - Hatchback 5 Dyer

 • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa)
 • Pasqyrat e dyerve me ngrohje
 • Orange Twist door mirrors
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
Krahaso
Toyota Aygo - X-STYLE - Hatchback 5 Dyer
  • E bardhë Flash (068) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
15,100 €
Kombinuar (l/100km)
5 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
114 g/km

AYGO. Ku tash?

Jeta është më argëtuese kur shkoni atje ku ju çon disponimi. Kompakt, i qetë dhe i shkathët, AYGO nuk bën mund në rrugët e ngushta të qytetit. AYGO është po ashtu i dizajnuar t’ju befasojë me pamjen e tij të ndritshme, të guximshme dhe dalluese. Me ngjyrat e tij të bujshme që ofrohen, AYGO ju jep lirinë të shpreheni.

Më shumë argëtim në ngasje.

Planifiko më pak, jeto me argëtim me AYGO. I ndritshëm, i guximshëm e mbresëlënës, AYGO është mënyra jote të dallohesh.

 • Detaje që shkëlqejnë

  Ndriçues, i guximshëm e mbresëlënës, AYGO shkëlqen me fenerët LED para e prapa, që ia japin një pamje të posaçme gjatë mbrëmjes.

 • Gjithmonë i lidhur

  I mençur, i sigurt e i thjeshtë në ngasje, integrimi i telefonave të mençur në AYGO është ko-piloti më i mirë në ngasje. Me aplikacionet tuaja favorite në ekranin me 7", komandat zanore përmes telefonit, udhëzimeve për ngasje, argëtimi brenda AYGO-s është gjithmonë aty.

 • Hulumtoni shtigje të reja

  Jeta është shumë më argëtuese kur shkoni aty ku ju shpie disponimi. Kompakt, i heshtur e agjil, AYGO nuk bën mund kur lëviz nëpër rrugë qyteti e vendparkime të ngushta. Lejoni që t’ju udhëheq thjesht impulsi.