1. New Cars
  2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Corolla Cross Executive

SUV

Corolla Cross - Executive - SUV
Nga
48.500 €
Corolla Cross - Executive - SUV
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Kit i riparimit të gomave 0
Kit i riparimit të gomave
Rrota aliazhi 18" të hirta të errëta dhe faqe të punuar (me 10 rreze) 0
Rrota aliazhi 18" të hirta të errëta dhe faqe të punuar (me 10 rreze)
Kapakë të vegjël të zi në qendër

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=aed6cffc-96a7-4068-806e-be22ce401878&carId=e12b74ae-9b0d-40e6-82c1-b2272957e998&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Kulmi panoramik 0
Kulmi panoramik

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=aed6cffc-96a7-4068-806e-be22ce401878&carId=e12b74ae-9b0d-40e6-82c1-b2272957e998&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

Toyota T-Mate - me ju për udhëtim më të sigurt

Për funksione pioniere të sigurisë, Corolla Cross është ndërtuar me T-Mate - partnerin tuaj të ndihmës në vozitje. T-Mate është tërësi sistemesh të krijuara për t'ju mbështetur dhe për ta bërë vozitjen më të sigurt, qoftë nëse jeni në autostradë, në qytet apo duke parkuar, T-Mate siguron që të jeni gjithmonë në duar të sigurta.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Thjeshtojmë të përditshmen

Kur jeni të zënë dhe në lëvizje, ndihmon shumë kur çdo gjë është në një vend. Aplikacioni MyT në telefonin e mençur e bën pikërisht këtë. Duke ofruar ndërlidhjen inteligjente midis telefonit inteligjent dhe makinës suaj, MyT bën gjithçka që nga planifikimi i udhëtimit tuaj drejt shtëpisë deri te dërgimi i lajmeve e njoftimeve për mirëmbajtjen e serviset. Veçoria e "udhërrëfyesit hibrid" analizon vozitjen tuaj dhe ju tregon se si mund të përmirësoni shpenzimet e karburantit në rrugë. MyT e bën vozitjen më argëtuese.