1. New Cars
  2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Corolla Cross Style

SUV

Corolla Cross - Style - SUV
Nga
45.500 €
Corolla Cross - Style - SUV
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=aed6cffc-96a7-4068-806e-be22ce401878&carId=53a3c2bd-ee5f-490c-8ee7-268d6bf96d2f&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=aed6cffc-96a7-4068-806e-be22ce401878&carId=53a3c2bd-ee5f-490c-8ee7-268d6bf96d2f&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

Toyota T-Mate - me ju për udhëtim më të sigurt

Për funksione pioniere të sigurisë, Corolla Cross është ndërtuar me T-Mate - partnerin tuaj të ndihmës në vozitje. T-Mate është tërësi sistemesh të krijuara për t'ju mbështetur dhe për ta bërë vozitjen më të sigurt, qoftë nëse jeni në autostradë, në qytet apo duke parkuar, T-Mate siguron që të jeni gjithmonë në duar të sigurta.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Thjeshtojmë të përditshmen

Kur jeni të zënë dhe në lëvizje, ndihmon shumë kur çdo gjë është në një vend. Aplikacioni MyT në telefonin e mençur e bën pikërisht këtë. Duke ofruar ndërlidhjen inteligjente midis telefonit inteligjent dhe makinës suaj, MyT bën gjithçka që nga planifikimi i udhëtimit tuaj drejt shtëpisë deri te dërgimi i lajmeve e njoftimeve për mirëmbajtjen e serviset. Veçoria e "udhërrëfyesit hibrid" analizon vozitjen tuaj dhe ju tregon se si mund të përmirësoni shpenzimet e karburantit në rrugë. MyT e bën vozitjen më argëtuese.