1. New Cars
  2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Corolla Cross Executive

SUV

Corolla Cross - Executive - SUV
Nga
46.500 €
Corolla Cross - Executive - SUV
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=aed6cffc-96a7-4068-806e-be22ce401878&carId=fb9828e3-65c2-4601-a845-cab05eb56763&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Kulmi panoramik 0
Kulmi panoramik

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=aed6cffc-96a7-4068-806e-be22ce401878&carId=fb9828e3-65c2-4601-a845-cab05eb56763&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

Toyota T-Mate - me ju për udhëtim më të sigurt

Për funksione pioniere të sigurisë, Corolla Cross është ndërtuar me T-Mate - partnerin tuaj të ndihmës në vozitje. T-Mate është tërësi sistemesh të krijuara për t'ju mbështetur dhe për ta bërë vozitjen më të sigurt, qoftë nëse jeni në autostradë, në qytet apo duke parkuar, T-Mate siguron që të jeni gjithmonë në duar të sigurta.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Thjeshtojmë të përditshmen

Kur jeni të zënë dhe në lëvizje, ndihmon shumë kur çdo gjë është në një vend. Aplikacioni MyT në telefonin e mençur e bën pikërisht këtë. Duke ofruar ndërlidhjen inteligjente midis telefonit inteligjent dhe makinës suaj, MyT bën gjithçka që nga planifikimi i udhëtimit tuaj drejt shtëpisë deri te dërgimi i lajmeve e njoftimeve për mirëmbajtjen e serviset. Veçoria e "udhërrëfyesit hibrid" analizon vozitjen tuaj dhe ju tregon se si mund të përmirësoni shpenzimet e karburantit në rrugë. MyT e bën vozitjen më argëtuese.