1. New Cars
 2. Pasqyrë

Corolla Cross Style

SUV

Toyota Corolla Hatchback
E bardhë e pastër (040)

Motor

2.0L HEV 20H- (178 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Toyota Corolla Hatchback

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Eksploroni në 360°

 • Design

  Projektuar për jetën e përditshme familjare

  Corolla Cross u jep të gjithëve arsye për të buzëqeshur. Duke ofruar gjithë fortësinë e një makine të fuqishme familjare, me dizajn intuitiv SUV - është e përkryer për të përditshmen.

 • Vetëbesimi për të shkuar kudo

  Kudo që shkoni, hibridi i gjeneratës së 5-të në Corolla Cross nuk do ta zhgënjejë familjen. Shtytja inteligjente me të gjitha rrotat, si dhe ngjitja e fortë në kodër, do të thonë se gjithmonë jeni të gatshëm, gjatë gjithë vitit.

 • Për bagazhin tuaj më të çmuar

  Ka pak gjëra që janë aq të paparashikueshme sa jeta familjare. Për fat të mirë, Corolla Cross është e pajisur për të përballuar çdo sfidë që del përpara në rrugën tuaj.

 • Toyota T-Mate - with you for a safer journey

  For class-leading safety functions, Corolla Cross is built with T-Mate – your helpful driving partner. T-Mate is a series of systems designed to support you and make driving safer, whether you’re on the motorway, in the city or parking, T-Mate makes sure you’re always in safe hands.

Ekrani i plotë Mbylle