1. New Cars
  2. Practicality
Zgjidhni

E PROJEKTUAR PËR TA LEHTËSUAR JETËN

Dizajn intuitiv SUV

Corolla Cross ofron gjithë fuqinë e një makine të fuqishme familjare, me dizajn intuitiv SUV - e përkryer për të përditshmen. Së bashku me hapësirën më të madhe për kokën dhe këmbët, bagazhi i saj i gjerë është më i lehtë për t'u paketuar, falë nivelit të lartë të ngarkesës dhe hapjes së gjerë të bagazhit.
  • Aftësia për të befasuar Ulëset e pasme të ndara me palosje 60/40 krijojnë menjëherë hapësirë për valixhet, biçikletat dhe çdo gjë tjetër që ju duhet të merrni me vete për udhëtim.
  • Qasje e lehtë Hapjet e gjera të dyerve të pasme do të thonë se bëhet lehtësisht bartja e pasagjerëve të lodhur drejt shtëpisë - pa asnjë vështirësi.
  • Mos lini gjë pa marrë Lartësia e përshtatshme e bagazhit, por edhe hapësira e jashtëzakonshme e bagazhit, do të thonë se do të keni kapacitet për gjithçka, që nga bartja e fëmijëve te klubet sportive, e deri te shijimi i fundjavave larg bashkë me të dashurit.

Ndriçojeni ditën tuaj

Tavani i madh panoramik mbush kabinën me dritë, duke rritur ndjenjën e hapësirës më të madhe. Brendia e ngrohtë e veturës Corolla Cross i bën të gjithë të ndjehen si në shtëpi.

Uluni dhe relaksohuni

Ulëset e mëdha prapa, me shumë hapësirë për këmbët dhe jastëkë të rehatshëm koke i mundësojnë secilit pasagjer - pa marrë parasysh sa i madh apo i vogël të jetë - të shijojë një udhëtim çlodhës. E përkryer për udhëtime të gjata.

Ruani lumturinë e gjithë fisit

Corolla Cross mirëpret secilin pasagjer - pa marrë parasysh sa i madh apo i vogël që është - në një ambient tërheqës dhe të rehatshëm, plot hapësirë, që të gjithë ta shijojnë. Përveç hapësirës së madhe për këmbët dhe kokën, mbështetëset e palosshme të krahëve dhe ventilatorët e ulëseve të pasme ofrojnë rehati në çdo cep, me shumë hapësirë për filma, video lojëra dhe shumë të tjera.