1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Corolla Cross LUNA
Çmimet dhe kostoja

SUV

Toyota Corolla Hatchback
E bardhë e pastër (040)

Motor

2.0L HEV 20H- (178 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Toyota Corolla Hatchback

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq