1. New Cars
  2. Build

Corolla SedanLUNA

Frame 3Frame 3
Pure White (040)

Pakot e rekomanduara

Corolla Sedan, LUNA

1.5 TNGA 15P- (123 HP)
6 Speed Manual (4X2)
Pure White (040)
Dark brown fabric with beige quilted inserts (FB00)
16" alloy wheels (10-spoke)
Blerja me të gatshme
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a/b490caa4-8b9e-4bc0-934a-96b316303b36&c=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f