1. New Cars
  2. Build

Corolla SedanTERRA

Corolla Sedan TERRA E bardhë e pastër (040), frame 3Corolla Sedan TERRA E bardhë e pastër (040), frame 3
E bardhë e pastër (040)

Corolla Sedan, TERRA

1.5 TNGA 15P-
6 Shpejtësi Manual (4X2)
E bardhë e pastër (040)
Black fabric (FA20)
16'' alloy-look steel wheels with wheel caps (5-double-spoke)
Përmbledhje dhe ruani

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a/c4d72a8c-b671-4fd8-8b95-f22fe75e29fc&c=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f