1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Sedan TERRA
Veçoritë dhe specifikimet

Sedan 4 Dyer

Corolla Sedan - TERRA - Sedan 4 Dyer
E bardhë e pastër (040)

Motor

1.6L benzin Valvematic 16PV (132 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 3-vjeçare

Corolla Sedan - TERRA - Sedan 4 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1435 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1544 mm
 • Gjerësia (mm)
  1780 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2700 mm
 • Gjatësia (mm)
  4630 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1531 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  6.3 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  143 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • 6 folës
 • Radio dhe CD player me WMA dhe MP3
 • Lidhës USB
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • Without USB device charger
Pamja e jashtme
 • Mbulimi i mbrojtjes poshtë trupit
Interieri
 • Shtesat e dyshemesë së vozitësit dhe pasagjerëve
 • Mbulesa e këmbëve e pasagjerëve prapa
Pamja e jashtme
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Kontrolli Adaptiv i Vozitjes
 • Kontrolli Inteligjent Adaptiv i Vozitjes
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Disk me ventilim përpara
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Llamba halogjeni me dy rreze
 • Dritat e ditës (tip LED)
 • Sinjali i kthimit (me poç)
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Imobilizues
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit të vozitësit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit pasagjerit të përparmë
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Mbështetëse aktive të kokës për vozitësin dhe pasagjerin para
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
Pamja e jashtme
 • Grilë e zezë e lartë përpara
 • Insert i kromuar në mbrojtësin para
 • Grilë e zezë përpara
 • Rrethoja të zeza mbi llambat e përparme të mjegullës
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Mbrojtës i pasmë me ngjyrën e trupit
 • Derdhja e kromuar e rripave të derës
 • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Antenë me pendë peshkaqeni
Interieri
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Teksturë e butë në konsolën e poshtme
 • Rrethojë e kromuar saten i konsolës së ndërrimit të shpejtësive
 • Konsol i zi i ndërruesit të shpejtësive
 • Mbështetëse krahu prej pëlhure
 • Mbajtës krah prej pëlhure i derës para
 • Doreza e brendshme të dyerve me krom saten
 • Boot door scuff plate
 • Satin chrome insert on dashboard
Pamja e jashtme
 • rrota çeliku 15" me kapak rrote (me 8 rreze)
 • Rrota e përkohshme rezervë
Pamja e jashtme
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Sensori i muzgut
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Klimatik manual
 • Timon me orientim manual
 • Timon teleskopik manual
 • Matës shpejtësie analog
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Filtri poleni i ajrit
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Mbajtësi i krahut në derën e pasme
 • 60:40 ulëse paluese të pasme
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • llamba personale të pasagjerëve të pasëm (me poç)
 • Llamba e bagazhit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Priza e përparmë 12V
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Kyç elektrik i derës
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Paralajmërim kyç
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Butona Audio në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Mbështetëset e kapjes të përparme mbi krye
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Filtër UV në dritaret e pasme
Interieri
 • Kutia e konsolës qendrore
 • Fjokë e vetme
 • Llambë e fiokës
 • Xhepat e derës para
 • Xhepat e derës prapa
 • Mbajtësit e përparmë të shisheve
 • Mbajtësit e pasëm të shisheve
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Varëse xhakete të pasme të pasagjerëve (2)

 • 2700
 • 4630
 • 1531
 • 1780
 • 1544
 • 1780
 • 1435
 • Numri i dyerve 4
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2700 mm
 • Gjatësia (mm) 4630 mm
 • Gjerësia (mm) 1780 mm
 • Lartësia (mm) 1435 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1531 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1544 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

rrota çeliku 15" me kapak rrote (me 8 rreze)
rrota çeliku 15" me kapak rrote (me 8 rreze)
Rrota e përkohshme rezervë
Rrota e përkohshme rezervë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=801d4fd2-6ecc-4682-acc2-3cf512b0b836&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=801d4fd2-6ecc-4682-acc2-3cf512b0b836&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Corolla Sedan është përplot inovacion.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.