1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Corolla Sedan LUNA
Veçoritë dhe specifikimet

Sedan 4 Dyer

Corolla Sedan - LUNA - Sedan 4 Dyer
E bardhë e pastër (040)

Motor

1.5 TNGA 15P-

Garancia

standarde 3-vjeçare
Corolla Sedan - LUNA - Sedan 4 Dyer

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2700 mm
 • Gjatësia (mm)
  4630 mm
 • Gjerësia (mm)
  1780 mm
 • Lartësia (mm)
  1435 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  6 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  135 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  50 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  190 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Interieri
 • Shtesat e dyshemesë së vozitësit dhe pasagjerëve
 • Mbulesa e këmbëve e pasagjerëve prapa
Interieri
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • 6 altoparlantë
 • Transmetimi Audio Digjital (DAB)
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Imobilizuesi
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Disk me ventilim përpara
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Llamba halogjeni me dy rreze
 • Asistimi i Korsisë
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sinjali i kthimit (me poç)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kujtesa në kufizuesin e shpejtësisë
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Mbështetës të pasëm koke të rregullueshëm të jashtëm
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Mbështetëse aktive të kokës për vozitësin dhe pasagjerin para
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit të vozitësit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit pasagjerit të përparmë
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
Pamja e jashtme
 • Insert i kromuar në derën e bagazhit
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Mbrojtës i pasmë me ngjyrën e trupit
 • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Insert i kromuar në grilën e sipërme para
 • Rrethoja të zeza mbi llambat e përparme të mjegullës
 • Kornizë e kromuar e dritares
 • Insert argjendin në mbrojtësin para
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Grilë e zezë e lartë përpara
 • Grilë e zezë përpara
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
Interieri
 • Frena elektronike të parkimit
 • Mbajtës krah prej pëlhure i derës para
 • Ndihmës të kapjes të zi në derën e përparme
 • Mbështetëse krahu prej pëlhure
 • Qepje e zezë në timon
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Konsol i zi i ndërruesit të shpejtësive
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të qendrës
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të pasagjerëve prapa
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit anësorë
 • Rrethojë e kromuar saten në ekranin multimedial
 • Qepja në pultin e poshtëm
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Insert i kromuar saten në ndihmëset e kapjes në derën e përparme
 • Doreza e brendshme të dyerve me krom saten
 • Rrethojë e kromuar saten i konsolës së ndërrimit të shpejtësive
 • Insert i kromuar saten në kokën e ndërruesit të shpejtësive
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Mbështetëse e krahut
 • Insert i kromuar saten në timon
Pamja e jashtme
 • 16" alloy wheels (5-double-spoke)
 • Kapakë të vegjël të zi në qendër
 • Rrota e përkohshme rezervë
Pamja e jashtme
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Sensori i muzgut
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Sensor shiu
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Priza e përparmë 12V
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Mbështetëset e kapjes të përparme mbi krye
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Llamba e bagazhit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Ulëse të pasme me palosje të ndara 60:40
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butoni i modalitetit ECO të klimës
 • Butona Audio në timon
 • Çelësi i ndezjes së Dritave të Gjata Automatike (AHB)
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Filtri poleni i ajrit
 • Ajrues të pasëm të pasagjerëve
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
 • Paralajmërim kyç
 • Kyç elektrik i derës
 • Mbajtësi i krahut në derën e pasme
 • Sistemi kyç i nisjes
 • Ngrohje e këmbëve e pasagjerëve prapa
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Filtër UV në dritaret e pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me LED)
 • llamba personale të pasagjerëve të radhës së dytë (me LED)
Pamja e jashtme
 • Zgjedhësi i modalitetit të vozitjes
Interieri
 • Mbajtësit e përparmë të shisheve
 • Kutia e konsolës qendrore
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Xhepat e derës para
 • Llambë e fiokës
 • Mbajtësit e pasëm të shisheve
 • Mbajtësit e pasëm të gotave
 • Xhepat e derës prapa
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Grepa për pallto të pasagjerëve mbrapa (2)
 • Xhepa të pasëm në ulëset e shoferit dhe të pasagjerit të përparëm

 • COROLLA - LUNA - Sedan 4 Dyer
 • COROLLA - LUNA - Sedan 4 Dyer
 • COROLLA - LUNA - Sedan 4 Dyer

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

16" alloy wheels (5-double-spoke) 0
16" alloy wheels (5-double-spoke)
Rrota e përkohshme rezervë 0
Rrota e përkohshme rezervë
Kapakë të vegjël të zi në qendër

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=244401b3-03f3-404c-9bfb-90b14dad3098&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=244401b3-03f3-404c-9bfb-90b14dad3098&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Corolla Sedan është përplot inovacion.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.