1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Corolla Sedan Sol

Sedan 4 Dyer

Corolla Sedan - Sol - Sedan 4 Dyer
Nga
36.200 €
1.8L (HEV special) 18H- (122 kuaj fuqi)
STANDARDE 10 VJEQARE
Corolla Sedan - Sol - Sedan 4 Dyer
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2700 mm
 • Gjatësia (mm)
  4630 mm
 • Gjerësia (mm)
  1780 mm
 • Lartësia (mm)
  1435 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  4.6 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  104 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Interieri
 • Shtesat e dyshemesë së vozitësit dhe pasagjerëve
 • Mbulesa e këmbëve e pasagjerëve prapa
Interieri
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • 6 altoparlantë
 • Transmetimi Audio Digjital (DAB)
Pamja e jashtme
 • Imobilizuesi
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Disk me ventilim përpara
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Monitoruesi i Këndit të Vdekur (BSM)
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Drita të gjata automatike
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Llamba halogjeni me dy rreze
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Asistimi i Korsisë
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sinjali i kthimit (me poç)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kujtesa në kufizuesin e shpejtësisë
Interieri
 • Mbështetës të pasëm koke të rregullueshëm të jashtëm
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Mbështetëse aktive të kokës për vozitësin dhe pasagjerin para
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit të vozitësit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit pasagjerit të përparmë
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
Pamja e jashtme
 • Insert i kromuar në derën e bagazhit
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Insert i kromuar në mbrojtësin para
 • Mbrojtës i pasmë me ngjyrën e trupit
 • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Insert i kromuar në grilën e sipërme para
 • Rrethoja të zeza mbi llambat e përparme të mjegullës
 • Kornizë e kromuar e dritares
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Grilë e zezë e lartë përpara
 • Xham për privatësi në dritaret e pasme
 • Grilë e zezë përpara
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
Interieri
 • Frena elektronike të parkimit
 • Mbajtës krah prej pëlhure i derës para
 • Ndihmës të kapjes të zi në derën e përparme
 • Mbështetëse krahu prej pëlhure
 • Qepje e zezë në timon
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Konsol i zi i ndërruesit të shpejtësive
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të qendrës
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të pasagjerëve prapa
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit anësorë
 • Rrethojë e kromuar saten në ekranin multimedial
 • Qepja në pultin e poshtëm
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Ndriçimi lehtë i kaltër i dyerve të përparme
 • Insert i kromuar saten në ndihmëset e kapjes në derën e përparme
 • Doreza e brendshme të dyerve me krom saten
 • Ndriçimi lehtë i kaltër i dyerve të pasme
 • Rrethojë e kromuar saten i konsolës së ndërrimit të shpejtësive
 • Insert i kromuar saten në kokën e ndërruesit të shpejtësive
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Mbështetëse e krahut
 • Insert i kromuar saten në timon
Pamja e jashtme
 • 17" black machined-face alloy wheels (5-double-spoke)
 • Kapakë të vegjël të zi në qendër
 • Rrota e përkohshme rezervë
Pamja e jashtme
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Sensori i muzgut
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Sensor shiu
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Priza e përparmë 12V
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Mbështetëset e kapjes të përparme mbi krye
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Llamba e bagazhit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Ulëse të pasme me palosje të ndara 60:40
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butoni i modalitetit ECO të klimës
 • Butona Audio në timon
 • Çelësi i ndezjes së Dritave të Gjata Automatike (AHB)
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Filtri poleni i ajrit
 • Ajrues të pasëm të pasagjerëve
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Paralajmërim kyç
 • Kyç elektrik i derës
 • Mbajtësi i krahut në derën e pasme
 • Ndezje me buton
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme elektrike e ulëses së vozitësit
 • Ngrohje e këmbëve e pasagjerëve prapa
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me LED)
 • llamba personale të pasagjerëve të radhës së dytë (me LED)
Pamja e jashtme
 • Zgjedhësi i modalitetit të vozitjes
Interieri
 • Mbajtësit e përparmë të shisheve
 • Kutia e konsolës qendrore
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Xhepat e derës para
 • Llambë e fiokës
 • Mbajtësit e pasëm të shisheve
 • Mbajtësit e pasëm të gotave
 • Xhepat e derës prapa
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Grepa për pallto të pasagjerëve mbrapa (2)
 • Xhepa të pasëm në ulëset e shoferit dhe të pasagjerit të përparëm

COROLLA - Sol - Sedan 4 Dyer
 • 2700
 • 4630
 • 1780
 • 1780
 • 1435

 • COROLLA - Sol - Sedan 4 Dyer
 • COROLLA - Sol - Sedan 4 Dyer
 • COROLLA - Sol - Sedan 4 Dyer

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=3499945c-4488-4221-8300-50530428a138&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=3499945c-4488-4221-8300-50530428a138&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Corolla Sedan është përplot inovacion.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.