1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Sedan EXECUTIVE
Veçoritë dhe specifikimet

Sedan 4 Dyer

Corolla Sedan - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer
E bardhë e pastër (040)

Motor

1.6L benzin Valvematic 16PV (132 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 3-vjeçare

Corolla Sedan - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1435 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1544 mm
 • Gjerësia (mm)
  1780 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2700 mm
 • Gjatësia (mm)
  4630 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1531 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  7.1 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  160 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • 6 folës
 • ekran 8" multimedia
 • Lidhës USB
 • Njohje zanore
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • USB porte
Pamja e jashtme
 • Mbulimi i mbrojtjes poshtë trupit
Interieri
 • Shtesat e dyshemesë së vozitësit dhe pasagjerëve
 • Mbulesa e këmbëve e pasagjerëve prapa
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Kontroll Adaptiv i Vozitjes me spektër të plotë
 • Kontrolli Inteligjent Adaptiv i Vozitjes
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Disk me ventilim përpara
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Llamba LED me dy rreze
 • Dritat e ditës (tip LED)
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Sinjali i kthimit (me LED)
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Imobilizues
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Asistimi i Korsisë
 • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit të vozitësit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit pasagjerit të përparmë
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Mbështetëse aktive të kokës për vozitësin dhe pasagjerin para
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Mbështetës të pasëm koke të rregullueshëm të jashtëm
Pamja e jashtme
 • Grilë e zezë e lartë përpara
 • Insert i kromuar në mbrojtësin para
 • Grilë e zezë e ulët përpara
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Rrethoja të zeza mbi llambat e përparme të mjegullës
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Insert i kromuar në derën e bagazhit
 • Udhëzues për dritat e pasme LED
 • Mbrojtës i pasmë me ngjyrën e trupit
 • Derdhja e kromuar e rripave të derës
 • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Insert i kromuar në grilën e sipërme para
 • Xham për privatësi në dritaret e pasme
 • Antenë me pendë peshkaqeni
Interieri
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Tegela bezhë në pultin e sipërm
 • Teksturë e butë në konsolën e poshtme
 • Ndriçimi lehtë i kaltër i tabakave të hapura
 • timon lëkure me 3 rreze
 • Insert i kromuar saten në timon
 • Qepje e zezë në timon
 • Rrethojë e kromuar saten në ekranin multimedial
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të qendrës
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit anësorë
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të pasagjerëve prapa
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Insert i kromuar saten në kokën e ndërruesit të shpejtësive
 • Rrethojë e kromuar saten i konsolës së ndërrimit të shpejtësive
 • Frena elektronike të parkimit
 • Konsol i zi i ndërruesit të shpejtësive
 • Mbështetës krahu me imitim lëkure
 • Ndriçimi lehtë i kaltër i mbajtësve të përparmë të gotave
 • Bordura me imitim lëkure të derës së përparme
 • Mbështetës krahu me imitim lëkure të derës së përparme
 • Insert i kromuar saten në ndihmëset e kapjes në derën e përparme
 • Doreza e brendshme të dyerve me krom saten
 • Ndriçimi lehtë i kaltër i dyerve të përparme
 • Bordurë e butë e derës së pasme
 • Ndriçimi lehtë i kaltër i dyerve të pasme
 • Mbështetëse e krahut
 • Boot door scuff plate
 • Satin chrome insert on dashboard
Pamja e jashtme
 • rrota aliazhi 18" me dy tone të hirta dhe fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
 • Kapakë të vegjël të zi në qendër
 • Rrota e përkohshme rezervë
Pamja e jashtme
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Sensori i muzgut
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Sensor shiu
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Hapje në largësi me çelës e derës së bagazhit
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Ndezje me buton
 • Timon me orientim manual
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me ngrohje
 • Matës digjital i shpejtësisë
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Rear-view camera display
 • Rear-view camera display in audio screen
 • Filtri poleni i ajrit
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Ajrues të pasëm të pasagjerëve
 • Mbajtës krahu rrëshqitës qendrore
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme elektrike e ulëses së vozitësit
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Mbajtësi i krahut në derën e pasme
 • 60:40 ulëse paluese të pasme
 • Ulëse të pasme me ngrohje
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në dritaret e para
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Paralajmërim i nivelit të lëngut larës
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • llamba personale të pasagjerëve të pasëm (me poç)
 • Llamba e bagazhit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Priza e përparmë 12V
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Kyç elektrik i derës
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Paralajmërim kyç
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT me efekt 3D
 • ekran 7" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Ekrani para
 • Butona Audio në timon
 • Butoni i modalitetit ECO të klimës
 • Çelës i telefonit në timon
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Mbështetëset e kapjes të përparme mbi krye
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
Pamja e jashtme
 • Zgjedhësi i modalitetit të vozitjes
Interieri
 • Kutia e konsolës qendrore
 • Fjokë e vetme
 • Llambë e fiokës
 • Xhepat e derës para
 • Xhepat e derës prapa
 • Mbajtësit e përparmë të shisheve
 • Mbajtësit e pasëm të shisheve
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Mbajtësit e pasëm të gotave
 • Varëse xhakete të pasme të pasagjerëve (2)

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

rrota aliazhi 18" me dy tone të hirta dhe fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
rrota aliazhi 18" me dy tone të hirta dhe fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
Kapakë të vegjël të zi në qendër
Rrota e përkohshme rezervë
Rrota e përkohshme rezervë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=36386a59-850c-4d9d-a416-3af37880862c&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=36386a59-850c-4d9d-a416-3af37880862c&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Corolla Sedan është përplot inovacion.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.