1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Corolla Sedan TERRA

Sedan 4 Dyer

Corolla Sedan - TERRA - Sedan 4 Dyer
Nga
25.600 €
1.5 TNGA 15P-
STANDARDE 10 VJEQARE
Corolla Sedan - TERRA - Sedan 4 Dyer
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2700 mm
 • Gjatësia (mm)
  4630 mm
 • Gjerësia (mm)
  1780 mm
 • Lartësia (mm)
  1435 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.7 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  129 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  50 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  190 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Interieri
 • Shtesat e dyshemesë së vozitësit dhe pasagjerëve
 • Mbulesa e këmbëve e pasagjerëve prapa
Interieri
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • 6 altoparlantë
 • ekran 8" multimedia
 • Transmetimi Audio Digjital (DAB)
Pamja e jashtme
 • Imobilizuesi
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Disk me ventilim përpara
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Drita të gjata automatike
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Llamba halogjeni me dy rreze
 • Asistimi i Korsisë
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sinjali i kthimit (me poç)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kujtesa në kufizuesin e shpejtësisë
Interieri
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Mbështetëse aktive të kokës për vozitësin dhe pasagjerin para
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit të vozitësit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit pasagjerit të përparmë
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
Pamja e jashtme
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Insert i zi në mbrjtësin e përparmë
 • Mbrojtës i pasmë me ngjyrën e trupit
 • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Rrethoja të zeza mbi llambat e përparme të mjegullës
 • Korniza e zezë e dritares
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Grilë e zezë e lartë përpara
 • Grilë e zezë përpara
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
Interieri
 • Frena elektronike të parkimit
 • Mbajtës krah prej pëlhure i derës para
 • Ndihmës të kapjes të zi në derën e përparme
 • Mbështetëse krahu prej pëlhure
 • Konsol i zi i ndërruesit të shpejtësive
 • Qepje e zezë në timon
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Doreza e brendshme të dyerve me krom saten
 • Rrethojë e kromuar saten i konsolës së ndërrimit të shpejtësive
 • Kokë uretani e ndërruesit të shpejtësive
 • Insert i kromuar saten në timon
Pamja e jashtme
 • 16'' alloy-look steel wheels with wheel caps (5-double-spoke)
 • Rrota e përkohshme rezervë
Pamja e jashtme
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Sensori i muzgut
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Priza e përparmë 12V
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Mbështetëset e kapjes të përparme mbi krye
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • ekran 7" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Llamba e bagazhit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Ulëse të pasme me palosje të ndara 60:40
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butona Audio në timon
 • Çelësi i ndezjes së Dritave të Gjata Automatike (AHB)
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Klimatik manual
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Filtri poleni i ajrit
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
 • Paralajmërim kyç
 • Kyç elektrik i derës
 • Mbajtësi i krahut në derën e pasme
 • Sistemi kyç i nisjes
 • Ngrohje e këmbëve e pasagjerëve prapa
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Filtër UV në dritaret e pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me LED)
 • llamba personale të pasagjerëve të radhës së dytë (me LED)
Interieri
 • Mbajtësit e përparmë të shisheve
 • Kutia e konsolës qendrore
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Xhepat e derës para
 • Llambë e fiokës
 • Mbajtësit e pasëm të shisheve
 • Xhepat e derës prapa
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Grepa për pallto të pasagjerëve mbrapa (2)

COROLLA - TERRA - Sedan 4 Dyer
 • 2700
 • 4630
 • 1780
 • 1780
 • 1435

 • COROLLA - TERRA - Sedan 4 Dyer
 • COROLLA - TERRA - Sedan 4 Dyer
 • COROLLA - TERRA - Sedan 4 Dyer

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

16'' alloy-look steel wheels with wheel caps (5-double-spoke) 0
16'' alloy-look steel wheels with wheel caps (5-double-spoke)
Rrota e përkohshme rezervë 0
Rrota e përkohshme rezervë

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=c4d72a8c-b671-4fd8-8b95-f22fe75e29fc&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=c4d72a8c-b671-4fd8-8b95-f22fe75e29fc&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Corolla Sedan është përplot inovacion.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.