Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • rrota aliazhi 17" me dy tone të zeza dhe fytyrë të punuar (me 10 rreze)
 • Kontroll Adaptiv i Vozitjes me spektër të plotë
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
Toyota Corolla Sedan - SOL HYBRID - Sedan 4 Dyer
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë qiellore (1K3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oksid bronzi (6X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Golden Sandstone (587) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Metalike (1K0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Flame Red (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
27,990 €
Kombinuar (l/100km)
4.9 l/100 km
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Corolla Sedan SOL HYBRID Sedan 4 Dyer
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Mbrojtja
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti

Pajisje opsionale

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

 • Disqet
 • Stili
 • Siguria
Toyota Corolla Sedan - SOL HYBRID - Sedan 4 Dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Corolla Sedan SOL HYBRID dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

Corolla Sedan përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 471 litra hapësirë për bagazh, Corolla Sedan ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2700
 • 4630
 • 1531
 • 1780
 • 1544
 • 1780
 • 1435
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2700 mm
 • Gjatësia (mm)

  4630 mm
 • Gjerësia (mm)

  1780 mm
 • Lartësia (mm)

  1435 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1531 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1544 mm
Toyota Corolla Sedan - SOL HYBRID - Sedan 4 Dyer
Toyota Corolla Sedan - SOL HYBRID - Sedan 4 Dyer
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve