Veçoritë dhe specifikimet

 • rrota aliazhi 18" me dy tone të hirta dhe fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
 • Ekrani para
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
Toyota Corolla Sedan - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Flame Red (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë qiellore (1K3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oksid bronzi (6X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Metalike (1K0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Golden Sandstone (587) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
25,590 €
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Corolla Sedan EXECUTIVE Sedan 4 Dyer
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Mbrojtja
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
Toyota Corolla Sedan - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Corolla Sedan EXECUTIVE dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

Corolla Sedan përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 471 litra hapësirë për bagazh, Corolla Sedan ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2700
 • 4630
 • 1531
 • 1780
 • 1544
 • 1780
 • 1435
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2700 mm
 • Gjatësia (mm)

  4630 mm
 • Gjerësia (mm)

  1780 mm
 • Lartësia (mm)

  1435 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1531 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1544 mm
Toyota Corolla Sedan - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer
Toyota Corolla Sedan - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.