1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Corolla Sedan Executive
Çmimet dhe kostoja

Sedan 4 Dyer

Corolla Sedan - Executive - Sedan 4 Dyer
E bardhë e pastër (040)

Motor

1.8L (HEV special) 18H- (122 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 3-vjeçare
Corolla Sedan - Executive - Sedan 4 Dyer

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq