1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Corolla Sedan Sol
Çmimet dhe kostoja

Sedan 4 Dyer

Corolla Sedan - Sol - Sedan 4 Dyer
E bardhë e pastër (040)

Motor

1.5 TNGA 15P-

Garancia

standarde 3-vjeçare
Corolla Sedan - Sol - Sedan 4 Dyer

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq