1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja
Zgjidhni

Corolla Sedan GR-SPORT

Sedan 4 Dyer

Corolla Sedan - GR-SPORT - Sedan 4 Dyer
Nga
39.000 €
1.8L (HEV special) 18H- (122 kuaj fuqi)
STANDARDE 10 VJEQARE
Corolla Sedan - GR-SPORT - Sedan 4 Dyer
Pure White with black roof (2MQ)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq