Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

 • rrota çeliku 15" me kapak rrote (me 8 rreze)
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Drita të gjata automatike
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
Toyota Corolla Sedan - TERRA - Sedan 4 Dyer
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë qiellore (1K3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oksid bronzi (6X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Golden Sandstone (587) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Metalike (1K0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Flame Red (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
19,250 €
Kombinuar (l/100km)
6.3 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
143 g/km