Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

 • rrota aliazhi 18" me dy tone të hirta dhe fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
 • Ekrani para
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
Toyota Corolla Sedan - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë qiellore (1K3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oksid bronzi (6X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Golden Sandstone (587) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Metalike (1K0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Flame Red (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
25,590 €
Kombinuar (l/100km)
6.9 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
157 g/km