1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Touring Sports TERRA hibrid
Veçoritë dhe specifikimet

Karavan 5 dyer

Corolla Touring Sports - TERRA hibrid - Karavan 5 dyer
Puro e bardhë (040)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Corolla Touring Sports - TERRA hibrid - Karavan 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Lartësia (mm)
  1460 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1530 mm
 • Gjerësia (mm)
  1790 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2700 mm
 • Gjatësia (mm)
  4650 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1530 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  4.5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  101 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Tepihë dyshemeje për vozitësin dhe pasagjerin
 • Tepihë dyshemeje për pjesën e pasme
Interieri
 • Sistemi Bluetooth® pa prekje
 • 4 altoparlantë
 • Radio dhe CD lexues me WMA dhe MP3
 • Shërbimet e lidhura MyT
 • Konektori USB
Pamja e jashtme
 • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Alarmi i daljes nga shiriti me kontroll të drejtimit
 • Ndihmësi për shenja rruge
 • Dritat e gjata automatike
 • Kontroll adaptues vozitjeje me spektër të plotë
 • Kontroll inteligjent adaptues vozitjeje
 • Kufizues i rregullueshëm i shpejtësisë (ASL)
 • Sinjali i dritave frenuese emergjent (EBS)
 • Sistemi i frenimit anti-bllokim (ABS) me shpërndarje elektronike të fuqisë së frenimit (EBD)
 • llamba e ndalimit e sipërme (LED)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Veturës (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Llamba LED të përparme Multi-Reflektor
 • Nivelizim manual i llambave të përparme
 • Dritat konstante të ditës (LED)
 • Sinjali i kthimit integruar në pasqyrat e dyerve
 • Imobilizues
 • Kontrolli ndihmës në ngjitje (HAC)
 • Alarmi për vëmendjen e vozitësit
 • Ndihmësi për gjurmim shiriti
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • 7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Ndërprerësi i jastëkut mbrojtës tek pasagjeri përpara
 • Alarmuesi për rripin e sigurisë për ulësen e përparme
 • Pajime zgjatuese me rregullim për rripin e sigurisë së vozitësit
 • Pajime zgjatuese me rregullim për rripin e sigurisë së pasagjerit
 • Para-tensionuesit dhe kufizuesit e forcës
 • Jastëkë koke aktivë për vozitësin dhe pasagjerin
 • Fiksimi i ulëseve ISOFIX
 • Sinjalizuesi i rripit të sigurisë për ulëset e pasme
 • Mbështetëse koke të pasme (3)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
 • Grilla e përparme e poshtme e zezë
 • Mbështjellës i zi në grilën e përparme të poshtme
 • Grila e poshtme me rrjet të dendur, e përparme
 • Parakolp i pasmë me ngjyrën e shasisë
 • Shpërndarësi i ajrit i Zi Piano
 • Spoiler i pasmë me ngjyrën e shasisë
 • Pasqyra dyersh me ngjyrë shasie
 • Dorezat e dyerve me ngjyrë të shasisë
 • Korniza të zeza dritaresh
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi
 • Antena "bisht peshkaqeni" me ngjyrë shasie
 • Standard width rocker panel
Interieri
 • Teksturë e butë në prekje në panelin e sipërm
 • Insertimi satin-krom në panelin e odometrit
 • Mbështjellës saten-krom në panelin e odometrit
 • Timon drejtues lëkure me 3 cepa
 • Tegela të zinj në timonin drejtues
 • Ventilatorë të ajrit të qendrës, të zinj
 • Mbështjellës saten-krom në konzolën e levës së marsheve
 • Fren dore elektronik
 • Mbështetëse dore me pëlhurë
 • Mbështetëse dore me pëlhurë në dyer
 • Shina ndihmëse për dyer të përparme, të zeza mat
 • Unbranded door scuff plates
 • Without door scuff plates
Pamja e jashtme
 • Pakoja e veglave për riparimin e gomës
 • Rrotat e celikut 15"
Pamja e jashtme
 • Drita të përparme 'Më ndiq'
 • Sensori i muzgut
 • Dritaret e dyerve me rregullim elektrik
 • Pasqyra dyersh me nxemje
 • Kyçja e dyerve nga largësia
Interieri
 • Kondicioner ajri automatik me zonim të dyfishtë
 • Ndezja me buton
 • Timon drejtues manual teleskop
 • Timon drejtues me shtrirje anësore
 • Drejtimi hidraulik elektrik (EPS)
 • Pasqyrë retrovizor manuale ditë/natë
 • Filtri i ajrit me polen
 • Filtri për ajër të pastër
 • Mbështetëse qendrore e duarve, rrëshqitëse
 • Mbështetëse dore e zezë në kutinë qendrore konzolë
 • Filtri UV në dritaret e vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Ulësja e vozitësit me lartësi manualisht të rregullueshme
 • Mbështetëse duarsh në dyer të pasme
 • Ulëse të pasme të rendit të 2-të me përkulje përpara
 • Funksioni automatik i ngritjes dhe uljes në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtja kundër bllokimit për dritaret elektrike
 • Kyçja elektrike e dritares së pasagjerit
 • Filtri UV në dritaret e pasme
 • Shtresa e reduktimit të zhurmës në xham të përparmë
 • De-mjegulluesi për dritare të pasme
 • Rregullimi i periudhave në fshesa të xhamave
 • Llamba personale për vozitësin dhe pasagjerin (poça)
 • Llamba personale të rendit të dytë të ulësve të pasagjerëve (Poç)
 • Llamba e bagazhit
 • Ekran 4.2'' për informata
 • Sistem i ndriçuar i hyrjes
 • Pasqyra në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë elektrike e përparme 12V
 • Prizë energjie 12V në bagazh
 • Kyçja elektrike e dyerve
 • Kyçja e dyerve për siguri të fëmijëve
 • Paralajmërimi përkujtues për çelësin
 • Ekran me ngjyra për informata TFT
 • Butonat e zërit në timon
 • Ndërprerësi ECO për kondicionimin e ajrit
 • Ndërprerësit e ekranit të informatave në timon
 • Ndërprerësi i telefonit në timonin drejtues
 • Ndërprerësi i Kontrollit adaptues të vozitjes në timon
 • Ndërprerësi i Alarmit të Daljes nga Shiriti në timon drejtues
 • Ndërprerësi i Kufizuesit të rregullueshëm të shpejtësisë (ASL) në timon
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi kokën e vozitësit
 • Dorezë ndihmëse e pasme mbi kokë
Pamja e jashtme
 • Amortizatorë të përparmë me traversë Macpherson
 • Amortizatorë të pasmë me pirun të dyfishtë
Interieri
 • Kutia qendrore konzolë
 • Kapaku mbi kutinë e konzolës së qendrës
 • Kroskoti me një raft
 • Llamba e kroskotit
 • Hapja e ngadalshme e kroskotit
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepat në dyer të pasme
 • Mbajtëse shishesh e përparme
 • Mbajtëse shishesh e pasme
 • Mbajtëse gotash e përparme
 • Çengela për pallto për pasagjerin e pasëm (2)
 • Mbulesë kulmi tonneau me tërheqje
 • Sirtarë dysh në panelin e pasëm
 • Hapësirë ruajtjeje anësore në bagazh
 • Sirtar nën dyshemenë e bagazhit
 • Panel sirtari i rregullueshëm në bagazh
 • Çengela për qeset e mallrave
 • Rrjeti ndarës i bagazhit

 • 2700
 • 4650
 • 1530
 • 1790
 • 1530
 • 1790
 • 1460
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2700 mm
 • Gjatësia (mm) 4650 mm
 • Gjerësia (mm) 1790 mm
 • Lartësia (mm) 1460 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1530 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1530 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=3c8992f3-e4f9-4ae1-bb67-305780342518&carId=7fcb3536-f074-4b22-bb04-91e2813b5617&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=3c8992f3-e4f9-4ae1-bb67-305780342518&carId=7fcb3536-f074-4b22-bb04-91e2813b5617&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.