1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Corolla Touring Sports Executive

Wagon 5 Doors

Corolla Touring Sports - Executive - Wagon 5 Doors
1.8L (HV special) 18H- (122 HP)
STANDARDE 10 VJEQARE
Corolla Touring Sports - Executive - Wagon 5 Doors
Pure White (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq