1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Touring Sports EXECUTIVE hibrid
Çmimet dhe kostoja

Karavan 5 dyer

Corolla Touring Sports - EXECUTIVE hibrid - Karavan 5 dyer
Puro e bardhë (040)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Corolla Touring Sports - EXECUTIVE hibrid - Karavan 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq