1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Corolla Touring Sports GR-SPORT
Çmimet dhe kostoja

Wagon 5 Doors

Corolla Touring Sports - GR-SPORT - Wagon 5 Doors
Pure White/Night Sky Black (2NR)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Corolla Touring Sports - GR-SPORT - Wagon 5 Doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq