1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Touring Sports GR SPORT hibrid
Çmimet dhe kostoja

Karavan 5 dyer

Corolla Touring Sports - GR SPORT hibrid - Karavan 5 dyer
Oxyde Bronze with Night Sky Black (2RF)

Motor

2.0L HEV 20H- (178 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Corolla Touring Sports - GR SPORT hibrid - Karavan 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out