Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
gr-sport-logo

Çmimet dhe kostoja

gr-sport-logo
gr-sport-logo
 • Rrota alumini 17"
 • GR Sport logo ne deren e bagazhit
 • Navigacioni Toyota Touch 2 with Go
 • Ulëse të përparme sportive
Toyota Corolla Touring Sports - GR SPORT hibrid - Karavan 5 dyer
  • Platinum/Night Sky Black (2RD) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Flame Red with Night Sky Black roof (2SZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Dynamic Grey/Night Sky Black (2RZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oxyde Bronze/Night Sky Black (2RF) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Pearl White/Night Sky Black (2KR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
32,500 €
Kombinuar (l/100km)
4.9 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
112 g/km