1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Hilux Comfort
Veçoritë dhe specifikimet

Kabinë e dyfishtë

Hilux - Comfort - Kabinë e dyfishtë
Bardhë e pastër (040)

Motor

2.4L Diesel 24D- (150 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Hilux - Comfort - Kabinë e dyfishtë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Lartësia (mm)
  1815 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1550 mm
 • Gjerësia (mm)
  1855 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3085 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm

 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  80 l
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Radio dhe CD me kapacitet WMA dhe MP3
 • 4 altoparlantë
 • Konektues për Aux-in
 • Konektues për USB
 • Sistem pa duar Bluetooth®
Pamja e jashtme
 • Rrjeta të gjera
 • Mbulesë mbrojtëse në pjesën e trupit të poshtëm
 • Mbrojtëset e përparme për baltë
 • Mbrojtëset e pasme për baltë
Pamja e jashtme
 • Sensor parkimi përpara
 • Sensor parkimi mbrapa
 • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)
 • Paisja per alarmim ne raste te ndrrimit te korsise (LDA)
 • Pasija per njohjen e shenjave te komunikacionit (RSA)
 • Euro NCAP vlerësim i sigurisë 3 ose 5-yje
 • Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)
 • Asistencë frenimi (BA)
 • Freni i Emergjencës -Sinjali me dritë (EBS)
 • Dritë e frenave e vendosur lartë (tipi LED)
 • Llambat e pasme kombinimi (tipi poç)
 • Drita kryesore halogjene multi-reflektor
 • Nivelim manual të dritave kryesore
 • Dritat e ndezuar ditën (tipi poç)
 • Sinjali për lëvizje i integruar në pasqyret e dyerve
 • Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Kontrolla për lëvizje të rimorkios (TSC)
 • Kontroll të forcës tërheqëse aktive (A-TRC)
 • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • Imobilizues
Interieri
 • Sistemi Kontrolli Plotësues (SRS) airbag - 7 airbag
 • Kujues të rripit të sigurisë në ulësen e përparme
 • Kujtesë rripi të sigurisë në ulëse të pasme
 • Rripi zgjatës i rregullueshëm sediljen e përparme të shoferit
 • Para tensionues dhe kufizues të forcës
 • Ndërprerës automatik për airbag pasagjeri para on/off
 • Detektor airbagu për pasagjerin e përparëm
 • Vendosja e ulëseve ISOFIX
 • Mbështetëse koke mbrapa (3)
 • Kornizë për kuvertë mbrojtje-kabinës
 • Zgjatim i rregullueshëm i rripit të sigurisë për pasagjerin e përparmë
Pamja e jashtme
 • Grila e sipërme përpara e zezë
 • Parakolpi i përparëm i zi
 • Parakolpi i pasëm i zi
 • Parakolp i gjërë përpara
 • Pasqyra të zeza të dyerve
 • Doreza të zeza të dyerve
 • Dorezë e zezë për hapje të derës së bagazhit
 • Dizajn të shtyllës së përparme me ngjyrë-trupi
 • Antenë e shkurtuar
 • Antenë kulmi
Interieri
 • Timon 4-brinjësh uretani
 • Argjend i insertuar në timon
 • Unaza argjendi në shpejtësi matësin analog
 • Konsola e zezë qendrore
 • E zezë e insertuar në konsolën qendrore
 • Rrethuese e zezë në pjesën e ndërruesit të marsheve
 • Freni i dorës uretan
 • Mbështetësja e krahut në kutinë e konsoles së përparme uretan
 • Paneli i epërm i zi
 • Paneli i zi në pjesën e poshtme të pasagjerit
 • Ventilues të ajrit me qendër të zezë
 • Rrethues të qendrës së ventiluesve të ajit
 • Anësore të zeza të ventiluesve të ajrit
 • Rrethoja të zeza në ventiluesit e ajrit
 • Pëlhurë në mbështetëse krahu të derës së përparme
 • Mbështetëse krahu të zeza në dyert e përparme
 • Black lower dashboard
Pamja e jashtme
 • 17" rrotë çeliku të zi
 • Të gjitha gomat e terrenit
 • Rrotë rezervë çeliku të plotë
Pamja e jashtme
 • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
 • Kujtues ndalimi të dritave kryesore
 • Sensor të muzgut
 • Me rrymë-i rregullim të pasqyreve në dyer
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
 • Mbyllje të dyerve nga larg
 • Dera e pasme
 • Dorezë lirimi të derës së pasme
 • Derë të pasme bagazhi me mbyllje
Interieri
 • Kondicioner ajri manual
 • Shpejtësi matës analog
 • Pjerrtësim manual të timonit
 • Timon largësie manual
 • Drejtim me rrymë
 • Retrovizor manual ditë/natë
 • Filter ajri me polen
 • Filter ajri të pastërt
 • Ulësja e përparme e pasagjerit që largohet në mënyrë individuale
 • Maja-lart e vetme stolit të pasëm
 • Nxemje për këmbë të pasagjerëve mbrapa
 • Dritare e përparme elektrike
 • Dritare fikse të pasme
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik në dritare elektrike lart dhe poshtë
 • Mbrojtja anti-bllokim në dritaren e shoferit vetëm
 • Kyçja elektrike e dritareve me pasagjerin
 • UV-filter në dritaren e shoferit dhe të pasagjerit
 • UV-filter në dritaret e pasme
 • Lampat personale të shoferit dhe pasagjerit të përparëm
 • Llampë e hapësirës qendrore
 • Sistem ndriçimi për hyrje
 • Dorezë për ndihmë në pjesën e sipërme përpara
 • Dorezë e sipërme për ndihmë në pjesën e pasme
 • Doreza për ndihmë në shtyllat e përparme
 • Dorezë për ndihmë në shtyllën qendrore
 • Funksion memorizues të ulëses së shoferit
 • prizë të energjisë para 12V
 • Mbyllje nga larg të dyerve
 • Bllokadë e dyerve për fëmijë
 • Paralajmërues kujtese të çelësit
 • Ekran monokromi LCD shumë-informative
 • ECO-indikator për vozitje
 • ECO-ndërprerësi për vozitje në konsolën qendrore
 • Ndërprerësi për modelin e fuqisë në konzolën qendrore
 • Ndërrues audio në timon
 • Ekran monokromi LCD shumë-informative
 • Kalimi i telefonit në timon
 • Njohës të zërit në timon
 • Mbulesë izoluese të zhurmës së motorrit
Pamja e jashtme
 • Ndërrues në anën e shoferit për 4WD
 • Ndalim detyre të rëndë
 • Kontroll të fushës/tokës dhe të kërcimit
 • Ngarkesë e dobishme 1 ton
 • Bllokues diferenciali të pasëm
Interieri
 • Ngrohës ndezjeje të karburantit
 • Sistemi për ngrohje PTC dhe viskozë
Pamja e jashtme
 • Kuvertë për ngarkesë
 • Grepa të brendshëm të ngarkesës në kuvertën e ngarkesave
Interieri
 • Kutia e konsolës përpara
 • Kapak në kutinë e konsolës përpara
 • Hapësirë e madhe magazinimi në kutinë e konsolës përpara
 • Fiokë me mbyllje me çelës
 • Frigorifer në pjesën e epërme të fiokës
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepa në dyert mbrapa
 • Mbajtës të shisheve përpara
 • Mbajtës të shisheve mbrapa
 • Mbajtës të gotave përpara
 • Grepa për pallto të pasagjerëve mbrapa (2)
 • Mbajtës të tiketës në ballikun e diellit të shoferit
 • Mbajtës të syzeve të diellit
 • Xhepa të pasëm në ulëset e shoferit dhe të pasagjerit të përparëm

 • 3085
 • 1540
 • 1855
 • 1550
 • 1855
 • 1815
 • Gjatësia e boshtit (mm) 3085 mm
 • Gjerësia (mm) 1855 mm
 • Lartësia (mm) 1815 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1550 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

17" rrotë çeliku të zi
Të gjitha gomat e terrenit
Rrotë rezervë çeliku të plotë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=6f1e0c97-d20b-8875-8a84-25aad1f469fc&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=6f1e0c97-d20b-8875-8a84-25aad1f469fc&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

FEEL SAFE AND REGULAR WITH TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Mission control? Life made easy.

Being tough doesn’t mean you can’t be clever, which is why Hilux offers you a range of innovative technologies that are designed to make life easier. The 8’’ tablet-style Toyota Touch® 2 screen features a host of multimedia features that puts you in control of Bluetooth audio streaming and handsfree calling.