Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
 • Timon 4-brinjësh lëkure
 • Kondicioner ajri automatik
 • Ulëset me nxemje për shoferin dhe pasagjerin përpara
Toyota Hilux - Executive MLM - Kabinë e dyfishtë
  • Bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirit gri (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Qëndrimi e zezë (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Bronzi Avantgarde (4V8) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu ujore (8x2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Stërpikë portokalli (4R8) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe vullkanike (3T6) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kristaltë argjendi (1D6) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Margaritar i bardhë (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
43,600 €
Numri i ulëseve
5 ulëseve
Toyota Hilux - Executive MLM - Kabinë e dyfishtë

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Hilux Executive MLM dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

Hilux përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 640 litra hapësirë për bagazh, Hilux ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 3085
 • 5345
 • 1540
 • 1855
 • 1550
 • 1855
 • 1815
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  3085 mm
 • Gjatësia (mm)

  5345 mm
 • Gjerësia (mm)

  1855 mm
 • Lartësia (mm)

  1815 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1550 mm
Toyota Hilux - Executive MLM - Kabinë e dyfishtë
Toyota Hilux - Executive MLM - Kabinë e dyfishtë
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve