1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Hilux City Plus
Çmimet dhe kostoja

Double Cab

Hilux - City Plus - Double Cab
Pure White (040)

Motor

2.4L Diesel 24D- (150 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Hilux - City Plus - Double Cab

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq