1. New Cars
  2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Prius Plug-in Elegant

Hatchback 5 Doors

Prius Plug-in - Elegant - Hatchback 5 Doors
2.0L PHEV 20PH
STANDARDE 10 VJEQARE
Prius Plug-in - Elegant - Hatchback 5 Doors
Marine Blue (8Q4)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

17" dark grey aerodynamic full wheel caps (5-spoke) 0
17" dark grey aerodynamic full wheel caps (5-spoke)
Kit i riparimit të gomave 0
Kit i riparimit të gomave

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=d27a100c-76fc-4d03-8ed4-ab4a152b09da&carId=b08c18e2-d524-46b4-b111-7392c3b54d26&carColourId=c69f36c9-6ada-47a7-a97e-9cf72a1aa38e

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

17" 5-Spoke Glossy Back Alloy Wheel 0
17" 5-Spoke Glossy Back Alloy Wheel
Scuff plates - aluminium 0
Scuff plates - aluminium
The painted aluminium scuff plates combine great looks with tough door sill protection.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=d27a100c-76fc-4d03-8ed4-ab4a152b09da&carId=b08c18e2-d524-46b4-b111-7392c3b54d26&carColourId=c69f36c9-6ada-47a7-a97e-9cf72a1aa38e

Siguria

Mbrojtur nga veçoritë inteligjente të sigurisë

Toyota Safety Sense është përmirësuar me veçori edhe më inteligjente, që do të thotë se Prius Plug-in mund të ofrojë ngasje më të sigurt - duke ju dhënë rehati në të gjitha situatat e drejtimit. Për shembull, Dritat e Gjata Automatike me Përshtatje, Alarmi për Devijim nga Korsia me kontroll të drejtimit, Asistim me Shenjat Rrugore, Sistemi Para Përplasjes me Detektimin e Këmbësorëve dhe Kontrolli Adaptiv i Vozitjes me Gamë të Plotë.

Teknologjia

Hibridi teknikisht më i avancuar

Prius Plug-in Hybrid vjen me një mori teknologjish më të avancuara, duke përfshirë karikimin solar nga çatia dhe teknologjinë Adaptive Automatic High Beam.

Your car in your hand

Me aplikacionin MyToyota, ju dhe Prius-i juaj jeni gjithmonë të lidhur. Përdoreni atë për të ftohur më herët kabinën në ditë të ngrohtë, për shembull, ose për të kontrolluar nëse makina është e mbyllur dhe e sigurt nga distanca. Aplikacioni MyToyota ju ndihmon gjithashtu të monitoroni gjendjen e karikimit të baterisë dhe të përfitoni nga rritja e kapacitetit elektrik të Prius-it të ri.

PG - Elegant - Hatchback 5 Doors
  • 2750
  • 4599
  • 1782
  • 1782
  • 1420

  • PG - Elegant - Hatchback 5 Doors
  • PG - Elegant - Hatchback 5 Doors
  • PG - Elegant - Hatchback 5 Doors