1. New Cars
  2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Prius Plug-in Premium

Hatchback 5 Doors

Prius Plug-in - Premium - Hatchback 5 Doors
2.0L PHEV 20PH
STANDARDE 10 VJEQARE
Prius Plug-in - Premium - Hatchback 5 Doors
Marine Blue (8Q4)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=d27a100c-76fc-4d03-8ed4-ab4a152b09da&carId=a25834b2-dda4-411f-885d-f385bbc7c2b2&carColourId=c69f36c9-6ada-47a7-a97e-9cf72a1aa38e

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=d27a100c-76fc-4d03-8ed4-ab4a152b09da&carId=a25834b2-dda4-411f-885d-f385bbc7c2b2&carColourId=c69f36c9-6ada-47a7-a97e-9cf72a1aa38e

Read timed out

Siguria

Mbrojtur nga veçoritë inteligjente të sigurisë

Toyota Safety Sense është përmirësuar me veçori edhe më inteligjente, që do të thotë se Prius Plug-in mund të ofrojë ngasje më të sigurt - duke ju dhënë rehati në të gjitha situatat e drejtimit. Për shembull, Dritat e Gjata Automatike me Përshtatje, Alarmi për Devijim nga Korsia me kontroll të drejtimit, Asistim me Shenjat Rrugore, Sistemi Para Përplasjes me Detektimin e Këmbësorëve dhe Kontrolli Adaptiv i Vozitjes me Gamë të Plotë.

Teknologjia

Hibridi teknikisht më i avancuar

Prius Plug-in Hybrid vjen me një mori teknologjish më të avancuara, duke përfshirë karikimin solar nga çatia dhe teknologjinë Adaptive Automatic High Beam.

Your car in your hand

Me aplikacionin MyToyota, ju dhe Prius-i juaj jeni gjithmonë të lidhur. Përdoreni atë për të ftohur më herët kabinën në ditë të ngrohtë, për shembull, ose për të kontrolluar nëse makina është e mbyllur dhe e sigurt nga distanca. Aplikacioni MyToyota ju ndihmon gjithashtu të monitoroni gjendjen e karikimit të baterisë dhe të përfitoni nga rritja e kapacitetit elektrik të Prius-it të ri.

PG - Premium - Hatchback 5 Doors
  • 2750
  • 4599
  • 1782
  • 1782
  • 1430

  • PG - Premium - Hatchback 5 Doors
  • PG - Premium - Hatchback 5 Doors
  • PG - Premium - Hatchback 5 Doors