1. New Cars
 2. Pasqyrë

Prius Plug-in Premium

Hatchback 5 Doors

Prius Plug-in - Premium - Hatchback 5 Doors
2.0L PHEV 20PH
STANDARDE 10 VJEQARE
Prius Plug-in - Premium - Hatchback 5 Doors
Marine Blue (8Q4)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq


Galeria e Toyota Prius Plug-in

Eksploroni në 360°

 • Design

  Dizajni më modern i shtyrë nga efikasiteti

  Çdo detaj i pjesës së jashtme dalluese është projektuar që të ofrojë efikasitet dhe performancë të jashtëzakonshme. Prius Plug-in Hybrid karakterizohet me format e hijshme aerodinamike, teknologjinë më moderne dhe inovacione të zgjuara.

 • Fuqia e zgjedhjes

  Ngasja dinamike dhe shumë e përgjegjshme mbështetet nga manovrimi i saktë dhe stabiliteti, falë platformës së Toyota-s me ngurtësi të lartë. E gjithë kjo derisa izolimi i optimizuar i zërit krijon një ambient të brendshëm të qetë dhe të relaksuar.

 • Hibridi teknikisht më i avancuar

  Prius Plug-in Hybrid vjen me një mori teknologjish më të avancuara, duke përfshirë karikimin solar nga çatia dhe teknologjinë Adaptive Automatic High Beam.

 • Mbrojtur nga veçoritë inteligjente të sigurisë

  Toyota Safety Sense është përmirësuar me veçori edhe më inteligjente, që do të thotë se Prius Plug-in mund të ofrojë ngasje më të sigurt - duke ju dhënë rehati në të gjitha situatat e drejtimit. Për shembull, Dritat e Gjata Automatike me Përshtatje, Alarmi për Devijim nga Korsia me kontroll të drejtimit, Asistim me Shenjat Rrugore, Sistemi Para Përplasjes me Detektimin e Këmbësorëve dhe Kontrolli Adaptiv i Vozitjes me Gamë të Plotë.

Ekrani i plotë Mbylle