1. New Cars
  2. Build

Proace VersoFAMILY

LWB Passenger van 5 doors
Tërhiq për të rrotulluar
Frame 3Frame 3
Arctic White (EWP)

Proace Verso, LWB Passenger van 5 doors FAMILY

2.0L Diesel 20D3 (180 HP) 8 A/T
8 Shpejtësi Automatik (4X2)
Arctic White (EWP)
Brown fabric (0UFY)
17" black painted alloy wheels (5-double-spoke)
Blerja me të gatshme
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/b0fec657-68ed-4858-b470-ee998aa53d8a/61bdae33-f1f3-425f-af06-00b0a9dc86c8&c=3210e518-4f4d-4337-8ca8-12d19f522733